Jana Bobošíková

"Kokote" Kalousku, postavte se Schwarzenbergovi!

6. 02. 2012 9:10:57
Pane ministře Kalousku, k faktu, že jste kokot, jste se sám hrdě přihlásil (viz oficiální stránky top 09 zde), a také jste to mnohokrát prokázal. Ale nyní nastal čas, abyste dokázal, že jste i chlap. Ten totiž drží slovo. Zaujměte stejně zásadový postoj, jako jste jej zaujal kvůli Ladislavu Bátorovi, a odmítněte rasistické a náckovské výroky ministra zahraničí české vlády Karla Schwarzenberga. Neberte si servítky a nazvěte ho upřímně chlapsky, jak je Vaším zvykem, náckem a starým fašounem. Výrok pana ministra totiž dramaticky předstihuje jakákoliv vyjádření pana Bátory, zejména výroky, které ve skutečnosti Ladislav Bátora nevyslovil, ale byly mu podsunuty mediální kampaní, za kterou by se nemuselo stydět Goebbelsovo říšské ministerstvo propagandy.

Neváhejte a pokračujte v důsledné očistě státní správy! Okamžitě vyzvěte premiéra Nečase, aby odvolal místopředsedu vlády Schwarzenberga. Vždyť Vy sám jste řekl, že exekutivu netvoří jen náměstci ministrů a ředitelé odborů, ale především samotní ministři. (Právo 11. srpna 2011 a stránky top09 zde) Ještě daleko důsledněji, než jste se kvůli Ladislavu Bátorovi (viz OVM 21. srpna 2011 zde) odmítl účastnit jednání vlády (zprávy iDNES.cz 10. srpna 2011 zde), byste měl nyní odmítnout sedět ve vládě s člověkem, který konečné řešení romské otázky, a to i metodou násilné deportace celého etnika, považuje za hezké (Fakta Barbory Tachecí 31. 1. 2012 zde).

Konejte, podle Vás je přece zcela vyloučené, aby ve státní správě seděl člověk, který prokazatelně v televizním pořadu schvaloval konečné řešení cikánské otázky například přesídlením celého etnika na blíže neurčené místo. Nemusíte Karla rovnou fackovat (blesk.cz 4. února zde), jen několikrát denně i před televizními kamerami důsledně požadujte jeho odchod z vlády. A než se tak stane, bojkotujte Vy i všichni ministři za TOP 09 jednání vlády. Věřte, že lidé si oddechnou a Vaši zásadovost ocení.

Nebuďte ale nelidský. Jako humanista jistě najdete nějaké vhodné místo na Úřadu vlády, případně na Vašem ministerstvu, kde by mohl být Karel Schwarzenberg prospěšný, aniž by škodil dobrému jménu České republiky. Snad by se mohlo jednat o sklad toaletních potřeb, případně sklad bruselských třepetalek, hvězdiček, kladívek a propagačních letáčků. Bude to nepochybně stejně vhodná funkce jako ta, kterou navrhoval on panu Bátorovi, ve skladu tužek na ministerstvu školství. Prostě pane ministře, pochlapte se, když do skladu, tak oba. S tím rozdílem, že Schwarzenberg po právu.

Autor: Jana Bobošíková | karma: 34.36 | přečteno: 3865 ×
Poslední články autora