Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

miki47v

17. 6. 2009 9:51
Však uvidíte.

Vážení EUROHUJEŘI však vono se Vám to bude později kecat stále hůře a hůře a nebude již cesty zpátky. Až Vám zatrhnou třeba dostavbu Temelína a nebo třeba Vám přikážou kudy půjde dálnice (třeba přes chráněnou krajinu) a nebo Vám sem naservírují 1000 imigrantů z Malty a vy najednou budete mít z Milovic černošské getho tak to se to bude špatně obhajovat před národem..... A ty hlasy v EU již existují, "že by se měli na potížích s imigrací podílet také státy střední evropy"! ! ! !   Proč asi zvítězila národní strana na maltě (40%). Vy jste totiž ti vlastizrádci ( všichni kteří hlasovali v parlamentu a senátu pro LS). Kdo totiž vydá naši vlast cizí moci (a co jiného je ňáká nevolená Evropská komise nebo jak se ten paskvil nazývá) je vlastizrádce. Račte si přečíst ústavu. A to, že poslanci hlasovali proti vůli národa je pouze k horšímu. Jsou to prostě politické hyeny, které za "30 stříbrných" prodají třeba i svůj národ. Vladimír Šmíd. 

0 0
možnosti
KB

Karel Beneš

26. 5. 2009 22:50
.. Vašimi vlastními slovy ..

Vůbec nevím, jak Vám napsat slušně, co si o Vašich názorech na EU myslím. Tak použiji Vaše vlastní slova z článku, na který reaguji: naléháte, strašíte a vyhrožujete. (v článku uvádíte i slovo „nařizují”. To Vy, zaplať Pán Bůh, nemůžete, protože žádnou nařizovací pravomoc nemáte.) Klidně kritizujete řádně zvolené senátory za jejich ANO. Bez pokory, bez úcty k jinému názoru a bez respektu k demokracii a principu svobodné volby.

Opět Vaše slova.

Farizejsky chválíte evropský projekt jakési volné spolupráce, ničíte ale všechny snahy o jeho právní zabezpečení. Šíříte poplašné zprávy, kterým - jsem si úplně jistý - sama ani trochu nevěříte.

Děláte přesně to, co jiným vyčítáte. Operujete výsledkem hlasování na Primě. Nepotkal jsem nikoho, kdo by Vaše tehdejší vystoupení nepovažoval za trapné. Bez uzardění jste se trefovala do soukromí jiných lidí, strašila obdobou Mnichovské dohody, zavřením Temelína a jinými nesmysly.

Ve své demagogii ani nepochopíte, co jsem Vám tu napsal.

0 0
možnosti
G

Ghost.78

5. 6. 2009 9:07
Re: .. Vašimi vlastními slovy ..

mozna by ses mel nejdriv poradne profackovat, abys pochopil ze to neni straseni, ale jen rikani pravdy, protoze ty veci se opravdu v budoucnosti muzou stat.

Ti kteri vladnou svetu chteji, aby se moc centralizovala. Uz se dokonce planuje Severoamericka Unie(USA, Mexiko a Kanada).

Casem se muze stat ze o osudu celeho sveta bude rozhodovat jen par stovek lidi, kteri budou sympatizovat s temi kteri chteji totalni moc. Tem lidem uz o penize nejde, tech maji dost, ale moc, to je zaruka, ze se to nikdy nezmeni

0 0
možnosti
P

pitta

13. 5. 2009 21:02
Zviditelnit se

p. Bobošíková umí, hlavně když jde o volby do čehokoliv, hlavně ať má stále vysoký standart. Divím se, že po tom co za KSČM kandidovala na prezidentku této země /velmi úsměvné/, tak se cpe do křesla vedení ČT a k tomu do dalšího křesla v europarlamentu. Dnes je módní u politiků mít plno funkcí, hlavně placených, které ani se zdravým rozumem nemůžou pořádně zastávat. Podle toho taky vše vypadá a jen se vymlouvají, že nemohli být tam a tam, když jsou jinde atd.

Stejně politici dobře ví, že kdyby bylo referendum, tak by Lisabonská smlouva neprošla. Proto rozhodují sami a my jen se vztekem musíme přihlížet.Osobně bych jí schválila pouze z důvodu, výstupu z EU. Celkem vzato, moc nám to členství nepřineslo, naopak nás poškozuje jak po zemědělské, ekonomické, pracovní ...a vlastně po všech stránkách. Proč nemůžeme být opět samostatný stát, který si rozhoduje o všem sám?;-(

0 0
možnosti
G

Ghost.78

5. 6. 2009 9:09
Re: Zviditelnit se

a ty si myslis ze pani Bobosikovou by nominovali v ODS nebo CSSD, kdyz ma takove nazory? To ze byla nominovana za KSCM byl jediny duvod a to aby mohla kandidovat

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

13. 5. 2009 6:55
Jano nekecej

Já chci do Portugalska ,splynout s davem,

a ty mi v tom chceš bránit ?;-(

Mohli bychom v Lisabonu zajít na kafe,co říkáš?

0 0
možnosti
G

Ghost.78

5. 6. 2009 9:11
Re: Jano nekecej

kdybys premyslel, tak bys vedel ze ona neni proti EU, ale je proti centralizovani moci na ukor narodni suverenity jednotlivych statu.

Tobe ted neco chybi? myslis ze se budes mit lip kdyz bude schvalena Lisabonska smlouva?

0 0
možnosti
KB

Karel Beneš

12. 5. 2009 22:20
Mne nezastupujete !!!

Paní Bobošíková, po vašem školení v Partii na Primě se neobávám jen jednoho: že byste nedokázala snížit stav zaměstnanců v ČT, pokud se stanete ředitelkou. Odejdou sami, jen co se tam objevíte. Nevadí mi že máte jiný názor, ale hysterická demagogie, s jakou ho prosazujete. Chci, abyste věděla, že mne v Bruselu nezastupujete. Naopak, za Vaše destruktivní počínání se stydím.

0 0
možnosti
G

Ghost.78

5. 6. 2009 9:13
Re: Mne nezastupujete !!!

to neni demagogie, ale rikani pravdy. Tuhle pravdu nikdo jiny nechce rict az na par vyjimek. Vsak co vsechno vis o Lisabonske smlouve? Vysvetloval nekdo jiny jeste pred schvalenim v parlamentu a senatu, co obnasi LS? Radsi mlceli, protoze pak by lide zjistili ze to je absolutne nevyhodna smlouva

0 0
možnosti
JJ

Yurek

12. 5. 2009 21:12
www.petice.eu

0 0
možnosti
MP

mildapr

12. 5. 2009 15:57
Co je to "Brusel"?

Ona paní Bobošíková se na tom nepodílí?

0 0
možnosti
MP

mildapr

12. 5. 2009 15:51
Ježíši, to jsou kecy:

"Pět set miliónů lidí, kteří mají své instinkty a pudově nesnášejí nátlak a totalitní praktiky".

Odkud bere tu jistotu?

0 0
možnosti
JM

zeolit

12. 5. 2009 9:48
80:20

Na pořady typu Partie se dívají lidé, kteří se zajímají o politiku. Tedy lidé, kteří dostávají více informací. Většina populace v podstatě na politiku kašle a hlasuje podle mediální masáže. Takže vítězství ve volbách ještě neznamená, že vyhrála "pravda". Hitler byl také zvolen demokraticky "lidem". Volit Janu Bobošíkovou asi nebudu, ale přeji ji, aby do europarlamentu se probojovala.

[>-]EU[>-]

0 0
možnosti
G

Ghost.78

5. 6. 2009 9:14
Re: 80:20

Hitler nikdy volby nevyhral, byl dosazen prezidentem, kdyz zkrachovaly ostatni pokusy o sestaveni vlady!

0 0
možnosti
K

kion123123

12. 5. 2009 0:00
Pravděpodobně to tak dopadne

navíc, je tu zcela nepochopitelná imigrace muslimů, a jejich naprosto zvrácené, odlišné vidění světa.

Tohle má někdo na svědomí,a těžce za to zaplatí.

0 0
možnosti
JN

madqwert

12. 5. 2009 0:09
Re: Pravděpodobně to tak dopadne

nastesti po prijeti LS se EU stane nedemokratickym, totalitnim superstatem a tedy do nej nebude nikdo chtit imigrovat ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik