Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Propagátor království

29. 1. 2010 1:17
Jak toho využít?

Mám nápad jak využít lži ODSáků ve svůj prospěch.

Doložit,že byli informováni a pak se pokusit je veřejně popravit jejich vlastní lží - prokázanou soudem...Pokud to nějak lze.V době, kdy máme notáře,razítka na lístcích doporučených dopisů s červeným pruhem... můžeme využít jako důkazů svých tvrzení a prokázat lež pánů TOPOLÚ -  ČILI NEJASANŮ :-))

Možná by stálo za to, dát si tu práci s průkazností svého tvrzení,že byli informováni a toto nebylo akceptováno.Věřím, že po takové dotažené dokumentaci důkazů by rádi šáhly noviny a poprava cti ODSáků by tak byla dokonána...Stejně tak samozřejmě ať je to politik odkudkoliv.Touto péčí by se možná napříště dosáhlo snížením počtu lhářů v oblasti věcí veřejných - čili v politice.

Proto ať žijí důkazy a dokazování lží lhářů...

0 0
možnosti

kidoolb

26. 11. 2009 11:40
Pani

Pani Jano ... pred lety jste byla alespon sukozni ... ted uz jste jen postarsi slepice.

0 0
možnosti

BearBoy

7. 11. 2009 16:23
Za prvé, za druhé, za třetí,

napište raději, co jste Česku dobrého se svým asistentem v Bruselu přinesla. Citovat něco umí každý.

0 0
možnosti

lecaks

13. 11. 2009 9:27
Re: Za prvé, za druhé, za třetí,

Napište jí na http://www.suverenita.cz, určitě odpoví. Jako mně a hned jsem poznal, jak média lžou a/nebo jen uvedou polopravdu, necelou informaci. Potom je vše jinak, víte?

-cr-!

0 0
možnosti

Divak

1. 11. 2009 3:54
Mate pravdu

Vazena pani Bobosikova, mate naprosto pravdu. Je uplne samozrejme, ze Cech nema a nemuze mit stejne prava, jako Rakusan, Holandan nebo Portugalec. Je to prece jenom primitivni Slovan. Jestlize Bulhar svemu narodu prirkne stejna prava, jako Lucemburcan, potom je, samozrejme, blazen. Spravny Slovan drzi svuj narod na uzde. Takze Vam drzim palce, drzte Slovana co mozna daleko od lidskych prav, je to prece jenom kreatura 2. kategorie.

0 0
možnosti

lecaks

13. 11. 2009 9:33
Re: Mate pravdu

Asi pane "divaku" nevíte, že oni primitivové z Československa byli v létech 1930 ve světě známí, 5. na světe ve výrobě na kojence. Před námi byla kupř.Austrálie, která měla zlato. Nyni se nosí jiné hodnoty a ty my máme taky . T.G.Masaryk varoval před malostí našeho národa. Vaši vychovatelé selhali, učte se dál poznávat dějiny a potom jen pozorujte, víte proč? Ne? Tak se učte a zvíte proč.

-cr-[>-]

P.S. Jak geniální znak, který "primitiv" jej vytvořil?

0 0
možnosti

kolemjdoucí

24. 10. 2009 11:03
Kdo souhlasí s článkem, nemusí tuto diskuzi se stupidy

sledovat,  tam píšou samí zamindrákovaní a anonymní blbci :-D

0 0
možnosti

lecaks

11. 11. 2009 10:19
Re: Kdo souhlasí s článkem, nemusí tuto diskuzi se stupidy

Hlavně, že nejsou ctižádostivý. Ti jsou největším neštěstím společnosti.

Nynější vláda hloupé postrádá, proto má úspěchy. Taky proto, že ode dna se dobře odráží.

-cr-V

0 0
možnosti

jrc

22. 10. 2009 9:47
Bobo náš karmu !

Je sice uplně jedno, jestli něco věděli, nebo jestli jim president řekl svůj názor. Byli to zástupci ČR a podle toho se měli chovat a jednat ! Chudáčkové nic nevěděli !

Moc dobře věděli co požaduje Polsko a místo, aby se připojili, tak Poláky podrazili.

Byli chytřejší, než Poláci, nebo hloupější, či se chtěli zalíbit vládcům EU ? 

V každém případě, je to ostuda mít takové zástupce včele státu. Měli jsme je vyhodit

z vlády mnohem dřív.Teď to zachraňuje president. Dík za Vaše zásadní stanoviska v průběhu ratifikace Lisabonské smlouvy !R^

0 0
možnosti

zachrance_od_mury

22. 10. 2009 9:44
aha

takze uz se dereme ze zemana a jeho light-komunismus? mozna by stalo za to v nadpisech vasich blogu vzdy zretelne nadepsat ci chleba aktualne jite a tudiz kterou pisen ze to zpivate.

0 0
možnosti

Alena1.

21. 10. 2009 21:22
nešahejte mi na Bobošíkovou.......

která, na rozdíl od Františka Matějky či Dušana Streita, alespoň vysloveně nelže, což už je u Klausohujerů opravdu skoro pozitivní vlastnost.

Nelže, ale překrucuje, mate a zavádí, co klávesnice vydrží. Cituje nám Pozici.., se kterou vláda šla do vyjednávání a vyvozuje z toho své naprosto populistické závěry o zdánlivé podlosti. Já bych se ráda zeptala: no a co paní Bobošíková???? Tak měli holt určité představy, které se ukázaly během jednání jako nesprávné, nesplnitelné, či nemožné (což u české vlády tak zvláštní není - vzpomeňme si na pravidelnou nutnost novelizovat zákony, které nevznikly převzetím EU zákonů).

Já osobně jsem radši, když LS vznikne závaznost Listiny, než Evropské smlouvy. Evropskou smlouvu řeší pouze Soud pro lidská práva ve Štrasburku, který má doporučující pravomoc. Ale až si budu zase jednou muset stěžovat na neschopnost justiční či státní mafie, tak bych chtěla, aby moje stížnot přistála konečně u soudu, který bude mít možnost také něco přikázat.   

0 0
možnosti

Alena1.

21. 10. 2009 21:29
Re: nešahejte mi na Bobošíkovou.......

beru všechno zpět, co jsem napsala v prvním odstavci. Teď jsem si teprve, já holka důvěřivá, přečetla tu její první stať o podlosti.

Takže se opravuji - lže právě tak jako František Matějka a Dušan Streit. Jak je vidět, patří do toho samého hnízda "z vůle Čunka napodruhé zvoleného prezidenta" Klause a jeho  patolízalů a noshledů:

Hradní prebendy zřejmě nebudou tak malé. No bodejť. když už je financují irští miliardáři, britští konzervové a ruský naftový gigant Lukoil.  

0 0
možnosti

tolan

21. 10. 2009 21:20
Madam Bobošíková je rudá husokachna

Její kariéra je plná hnusných podrazů a zlodějin.

0 0
možnosti

kolemjdoucí

24. 10. 2009 10:59
Milej Tolane,

já jsme nemusel Klause, ale když vidím, že dělá správnou věc, tak ho podpořím a jsem ochoten změnit na něj názor.

Ty nenávidíš Bobošíkovou a hlavně asi ani nejsi ochoten na ni změnit názor.  Takže nepatříš mezi chytré lidi, ale mezi ty zabedněné FANATIKY Rv

Normální člověk by řekl: já BOBO nemusím, ale má pravdu v tom, že by nás landmanšaft oškubal..

Možná patříš k těm neuspokojeným  restituentům, pak se omlovám, máš plné právo na svůj jedovatý přízpěvek.

Zaplať pánbů, že na to první upozornila Bobo a začalo se to KONEČNĚ řešit! [>-].

0 0
možnosti

Stará kára

21. 10. 2009 21:04
No jo. Ale nepřebíhali od strany ke straně.

Nepřebíhali tam, kde bylo lze jen doufat v koryto.  Také nevím o tom, že by zaměstnávali své nejbližší příbuzné v korytových postech (např. jako své pobočníky).

0 0
možnosti

lecaks

13. 11. 2009 9:37
Re: No jo. Ale nepřebíhali od strany ke straně.

..a kde je napsáno, že se za život nesmí 5x změnit názor na svět? Jen nepoučitelný dogmatik setrvává na myšlence kupř. všem rovně -celý svůj život. Přitom jsme každý jiný, kde je logika? V učení, vřelý zájem o učení. A pokud tě prostoupí nějaký záměr, je jedno  ve kterém družstvo "kopeš". Hlavně, že dosáhneš cíle a nestěžuješ si, že svět se nesnaží učinit Tě šťastným.

-cr-V

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik