Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

beda venerabilis

1. 7. 2010 10:58
ad: "chci vidět, jak se před zahraničními soudy"

Dobrá otázka, na níž lze ilustrovat nesmyslnost celého článku.

1. Aby věc mohla dospět k zahraničním soudům, musela by nejprve bez úspěchu projít soudy českými. Dosud ale není sebemenší zprávy o tom, že by někdo takový proces v ČR zahájil. Sudetští jestřábové asi nepochopili, jaké možnosti jim Lisabon skýtá. Měli by více číst Borobošíkovou a Pana Profesora.

2. Obhajoba dnešních vlastníků by vypadala plus mínus shodně: a) V dobré víře jsem koupil a po deseti letech zapsaného vlastnictví jsem tak vlastnictví určitě vydržel. b) V dobré víře jsem zdědil ......  Pokud pak někdo dokonce koupil od dědice, už vůbec není co řešit. 

Sudeťáci asi vědí, co Bobo odmítá vzít na vědomí. Vždyť, čím by nás strašila?

0 0
možnosti
EK

Propagátor království

27. 1. 2010 13:19
PODSTATNÉ A NEPODSTATNÉ

Nelze než souhlasit s odmítáním politického akrobatismu,jež se projevuje například nezodpovědným postupem v otázce ohrožení vlastnických vztahů našich spoluobčanů.Z pohledu ještě vyššího jsou rány, které na naší republiku dopadnou spravedlivým trestem za neschopnost rozpoznat a prosadit kvalitní lidi, kteří by pro změnu v nejvyšší politice nekašpařili.Formát republiky rovněž k rychlosti nepomáhá a nepomáhá ani k profesionalitě.Sám velký Platon - znalec člověka a asi největší známý filosof všech nám známých dob řadil demokracii - dítě republiky za jednu z ne příliš vhodných uspořádání.Nejlepší je osvícená monarchie - viz první liga v jeho přeširokém vědění o člověku... Horší než demokracie je už jen anarchie a tyranie.Monarcha odpovídající se Bohu, je ideál - kde by byly všechny Švýcarska vedle společnosti vedené osvíceným králem...

Názor, že lidé jsou moudří je holým nesmyslem a podle toho také vypadá nemoudré uspořádání zvané Oligarchická - demokracie - čili mými slovy penězokracie.

0 0
možnosti
Z

Zebin

8. 12. 2009 8:03
jo, moc se mi líbilo

na ČT z roku 1989, jak soudružka Bobošíková hájila pozice marxismu-leninismu;-D 

0 0
možnosti
PS

lecaks

8. 12. 2009 11:27
Re: jo, moc se mi líbilo

Pokud někdo za život 5x nezmění názor, je nepoučitelný, je nepoužitelný.

Na http://www.hcjb.cz, (křesťanský titul ZOD) se informuje, že se vážně diskutuje o Darwinovi, víte?

Tak co my víme, jak má být? O ideologii nechť se baví zasvěcení. My pragmatici stojíme na Zemi, kde se koná. A mělo by se konat dobro.

A co r.1999, kdy paní Bobošíková navrhuje zrušit poplatky na Tv. Nyní to mají v Polsku a jinde a funguje to, víte? Takže autorka chce zlo?

Buďme svorni.R^-cr-V

0 0
možnosti
E

elverano

1. 12. 2009 17:15
.

Chtěl bych mít tak jednoduchý život resp. tak jednuduchý pohled na věci, jako má paní Bobo. Zajímalo by mě, zda je tak hloupá nebo jestli je to jen lhář a demagog.

0 0
možnosti
PS

lecaks

1. 12. 2009 19:41
Re: .

Zájem lze ukojit zasláním dotazu, kupř. http://www.suverenita.cz aj. Po odpovědi zvíte víc.

Buďme svorni.R^

-cr-V

0 0
možnosti
PH

petrph

1. 12. 2009 6:58
Tak to bude teprve guláš

Ono už z hlediska minulých dohod v tom byl guláš, a čert aby se v tom vyznal, a přesně vytrasoval, které zákony byly ještě platné v době spáchání určitého činu (dejme tomu odsunu sudetských Němců), které byly v platné v jakýchsi lhůtách pro odvolání, co ještě bylo demokratické právo a co již komunistická totalita, co byly platné předpisy,a co pouze formální doporučení (tedy např. závěry  vítězných mocností z Postupimi a Norimberku)

Teď ještě soud bude muset vzít v úvahu  předpisy platné v budoucnosti, tedy onu výjimku z Listiny práv EU, která začne plati za 2 roky. Na to stačí se v průběhu soudního jednání párkrát odvolat či požádat o přerušení pro doplnění dalšíách svědectví (to snad zvládnout i právnické rychlokvašky z Plzně), a celé soudní jednání se bude muset zrušit jako bezpředmětné....

0 0
možnosti
AO

anti ODS

30. 11. 2009 23:49
Né,né,néé

Obrácený pohled na svět (jinak jste pohledná ženská)V

0 0
možnosti
PS

lecaks

1. 12. 2009 10:11
Re: Né,né,néé

Reálný pohled, jako vždy. Viz byty OKD. Díky za pravdivé informace.R^

-cr-V

0 0
možnosti
J

janvanek

30. 11. 2009 23:43
Paní,

zalezte.

0 0
možnosti
PS

lecaks

1. 12. 2009 10:13
Re: Paní,

Zalézali jsme v r.1938, podařilo se jim nás zlikvidovat ekonomicky. To hlavně chtěli, víte? Proč nevyužít zkušeností našich i Vašich předků a bránit se. Dokud je čas. Jinak díky za názor.

Buďme svorni, tz.tolerantní.R^

-cr-V

0 0
možnosti
PH

Rodnok

30. 11. 2009 23:39
... a pokud k tomu nedojde,

tak Bobošíková s Klausem a dalšími budou chodit kanálama, nebo se jen osypou a za chvíli nám zadělají na další ostudu?

0 0
možnosti
PS

lecaks

1. 12. 2009 11:08
Re: ... a pokud k tomu nedojde,

Stydět by se měli již nyní všichni "hujeři EU". Ještě dřív, než se odstěhují do teplých krajin. Copak stále musíme někomu někam se dívat tak, aby si nemohl ani sednout?

A když se někdo hrdý, upřímný ukáže, nesouhlasíme. Začneme souhlasit, až se stane mučedníkem...,že?

Bude líp.R^

-cr-V

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

30. 11. 2009 23:09
Začínám chápat prezidenta ČR Václava Klause..

,ale nemůžu s tím souhlasit. Vinu za tenhle stav musím hodit samozřejmě na eurohujery, ale také na celou obec vlastenců a patriotů. Kdyby do parlamentu prorazila jen jedna strana, která by hájila zájmy lidu této země..nemuselo to být tak bolestivé. Kařdý by se měl konečně zamyslet nad tím, co nás čeká...v pohraničí zejména.:-/[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik