Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

eva77

9. 7. 2010 12:31
xx

Jo nic jim nevracet parchnatům !!

0 0
možnosti
JP

apeppepa

5. 7. 2010 23:03
Vzpomínka na dětství

Komunistku v sobě prostě nezapřete, Vaše rétorika mi připomněla školní léta, kdy nám komunisté vymývali mozky, ale neuspěli. Vy jste také neuspěla, budete se s tím muset smířit. Kopání a plyvání kolem sebe Vám může alespoň trochu ulevit.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

3. 7. 2010 20:43
Proč je vlastně...

...pozemková reforma komunistů méně závazná, než pozemková reforma masarykovská? Nic nedávat, naopak, ještě vyměřit tržní nájemné z užívaných kostelů, ať si papaláši v sutanách puknou zlostí a odeberou se hromadně do toho svého "království Nehezkého." :-P

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik1

3. 7. 2010 13:28
Hádám,

že dneska mají čínští zaměstnanci volno! Musí zase nakarmit přes 40%!  Možná za to dostanou prémiovou misku rýže ;-D

0 0
možnosti
PK

repanak

3. 7. 2010 13:21
myslím si, že paní Bobošíková

je na hony vzdálena jak od pravicovějších tak i levicovějších stran - je  politicky superambiciozní osoba a angažuje se jen v těch tématech, které tkzv. zabírají.

Je to Šárka v boji proti všemu bruselskému ale dělala vše pro to, aby v této nenáviděné instituci další léta setrvala. Ale abych byl objektivní - v tomto článku má pravdu. Byť jsem byl katolicky vychováván - nechápu proč se nemohla katolická adekvátní a přitažlivou v 21.století?  církev modernizovat více v instituci filozofickou a kulturní? Nejde to? Jistý Němec mi na to odpověděl, že kdyby toto učinila tak se rozpadne.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

3. 7. 2010 12:40
To jste se nemohla dát s Paroubkem dohromady ?

Celkem s vámi souhlasím, skoro ve všem. Problém je, že vaše účast v parlamentních volbách měla jediný výsledek, oslabila ČSSD. Přitom přístupy obou stran jsou podobné. ČSSD není tak protievropská, ale hájení národních zájmů (např. Benešovy dekrety) považuje za důležité. ČSSD není rasistická, nicméně i s ní by se dalo diskutovat o omezování zneužívání sociálních dávek.

Co se týče katolické církve lze říci jedno. Ve středověku měla monopol na moc, zvláště po okupaci v r. 1620 nebyl monopol moci založen na dobrovolném přání občanů Čech a Moravy. Díky tomuto monopolu moci katolická církev mnoho majetku nestandartně získala. Po r. 1918 došlo k oslabování vlivu katolické církve na společnost. Toto se dělo na dobrovolném základě. Část nestandartně získaného majetku byl katolické církvy odebrán. Proč by mělo narovnání vztahu znamenat, že se majetek vrátí družce lupiče?

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik1

3. 7. 2010 13:26
Re: To jste se nemohla dát s Paroubkem dohromady ?

Občan v 17. stol. ? To je lepší než Husitská revoluce!  Nejedlý by záviděl ;-D

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

3. 7. 2010 12:17
Přesný, logicky argumentující článek

nelze vyhazovat peníze oknem a strkat je církvi, mohli bychom se takto brzy propracovat do Řecka

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik