Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hele77

23. 9. 2010 15:20
Jinak ještě by ten prolhaný hochštapler

a hloupá Helena měli vysvětlit proč tu "účetní pohledávku" která jim tam do toho účetnictví skočila skutečně nějakou nadpřirozenou účetní operací vymáhají jen po Martě Kubišové, jak prohlásil Neckář tak přeci byl to kromě Kubišové také on kdo odmítnul podepsat tu nepřijatelnou  smlouvu co jim předložil ten prolhaný žok Michal. ?8-o

0 0
možnosti
H

hele77

23. 9. 2010 15:10
Tak čtu dneska MF DNES

rozhovor s tím hochštaplerem Martinem Michalem, musím konstatovat že to je skutečně nemravný prolhaný žok jaký člověk potká 1x za život.

Tak prý obchodní spor to je, prý firmě visela nějaká pohledávka za Kubišovou v účetnictví, prý jinak nemohli, prý zákon o účetnictví, prý by to těžko vysvětloval FÚ.

 

Jsem tak náhodou trochu z oboru, že by v účetnictví mohla vzniknout nějaká pohledávka za někým z důvodu neuzavření smlouvy, to je opravdu naprosto vyloučené, účetní pohledávky vznikají třeba na základě dodání něčeho a faktury, smlouvy že někdo něco odebere a uhradí, nebo  taková pohledávka může vzniknout až na  základě právoplatného rozsudku, třeba ta náhrada škody.

Tady pokud firma hloupé Heleny něco hradila a turné se potom z objektivních příčin nemohlo uskutečnit, to je jen prostý nevydařený podnikatelský záměr, ty náklady jsou účetně samozřejmě platné a daňově uznatelné, DPH odpočty rovněž. 

0 0
možnosti
FH

Bouše

23. 9. 2010 14:08
Nezištně pomáhala Suverenitě ve volební kampani ...

Bodejť byste pak na ni nadávala, že jo. Vy jste ale naivka. :-P

0 0
možnosti
JM

janacz

23. 9. 2010 12:38
Když není sepsaná smlouva

nemá Helena tahat Martu po soudech. To by pak mohl každý  prohlási "slíbili mi "...  atd:-/

0 0
možnosti
JP

ELINKAA

20. 9. 2010 16:36
HELENA !

Zdravím, Helena bohužel si neuvědomila ,že věřit slovu,byť dlouholeté kamarádce dnes už neplatí ! Dnes se nosí,podraz koho podraz !  Říct , ano jdu to toho s tebou a pak si to rozmyslet  a udělat ze sebe chudáka ,to se mi na Martě nelíbí.

Měla jsem ráda ji a hlavně její písničky,tímto mne velmi zklamala a to,že se chová jinak v zákulisí v pořadu s pejskama a jinak potom před kamerou,tím mně jen dorazila.

Jak řekl jeden soudce v tomto sporu ::Stačilo trochu slušnosti ze strany pí Kubišové a soud nemusel být !

Asi tak !

Psát petice,rozpoutávat nenávist,to je parketa  expresidenta V.Havla ,všem lidem lhal a teď si dovolí poučovat a mluvit o slušnosti ?!!Rv

0 0
možnosti
MB

802

20. 9. 2010 16:54
No on to Neckář v neděli líčil v novinách

jak to bylo.

Mluvili o turné rámcově , potom přišla smlouva od Martina Michala, ta se vůbec nelíbila ani Neckářovi ani Kubišové, člověk Kubišivé nějaký Pritz poslal návrhy na přepracování, vrátilo se od Michala ABSOLUTNÉ NEAKCEPTOVATELNÉ!!!!, takže žádná smlouva podepsána být nemohla. Potom ten hochštapler co vede nepřetržitě několik sporů stále si usmyslel vést tohle trapné řízení, které by se dalo snad vyhrát se zkorumpovaným soudcem no a hloupá Helena mu tam takto dělá trapného statistu. Pokud ji nepomohlo ani to že kolegové z branže ji veřejně upozornili ža má na bradě majonézu a když si to neodstarní takže se ztrapňuje, tak už se pro ni bohužel nedá dělat nic. 

Takže trošku slušnosti opravdu stačilo, zkrátku tu smloouvu přepraćovat tak aby vyhovovala všem a nikoliv jen hloupé Helen, která zřejmě má místo mozku toho Michala 

0 0
možnosti
JL

jyr

19. 9. 2010 0:14
Právo a já.

0 0
možnosti
TS

Suska

15. 9. 2010 10:13
kalkulacka chape pojem 'slusnost' lip nez p. Bobosikova

komunisticka kandidatka na prezidenta kaze o pravu a slusnosti na obhajobu dvorni zpevacky normalizacnich komunistu, ktera se snazi vyzdimat posledni drobne od nekdejsi 'kamaradky', ktera nikdy tak ohebnou pater nemela... hmmm ... z toho mam nechteny pocit, ze si asi pujdu odlozit snidani na toaletu (predem)

0 0
možnosti
PM

Registr9

15. 9. 2010 0:14
Právo vs pocit

Poměrně často se dostávám do situací, ve kterých mohu projevit rozum nebo emoce. Některé jsou nepodstatné, některé podstatné. Jedny bývají důležité, jiné nedůležité. Ty situace bývají obchodní či soukromé. Vyskytují se spory a vyskytují se náherné myšlenky a shody. Ale nikdy, nikdy pro mě nepříjemné situace, nemohu řešit .. hloupě.

0 0
možnosti
Y

yyj

14. 9. 2010 23:48
Kdyby tak Helena nebo Marta dávala koryta. Korytnačka.

0 0
možnosti
ZK

Zed42

14. 9. 2010 22:59
Pani Bobosikova, jste mimo

Nebo vlasne ne mimo, ale uvnitr. Uvnitr sve intelektualni klece, ktera vam mozna staci a mozna vyhovuje. Skutecny zivot se nezije "tvrde podle zakonnych pravidel" - do skutecneho zivota prave takova gesta (a emoce) patri, protoze jsme lide, nejsme stroje. To gesto bylo veskrze lidske - a nabidlo pani Vondrackove moznost jak elegantne a s gracii se placnout do cela a rict "jezis to jsem byla ale pitoma, kvuli milionu se soudit s Martou - vzdyt to pratelstvi prece stoji za vic, zalobu jsem podala pod tlakem emoci a ted je mi to lito". Misto toho si vybrala cestu predem prohraneho horkeho boje. A ta Vami propagovana nad vse nadrazena zakonnost - presne ti co nejvice takto krici pak po pristoupeni k moci hraji hru "ja na brachu, bracha ne me" jak jste ostatne v clanku sama priznala: pisete jej na obranu Heleny jako revans za podporu vasi strany. Zpomalte, odhodte tu masku robota a zacnete si zivot uzivat. Treba by pak slo vas i volit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik