Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

i Pepkovi Vyskočů je jasný že Bobošíková nemá ani tu sebemenší šanci ... tak ať si píše tyto svoje předvolební agitky ... jediný koho by to mělo zajímat jsou admini - zcela jasně hrubě porušuje kodex blogera, jak již napsal níže pan Oulický ...

1 0
možnosti

Docela legacni az smutna sbirka. 

napr: "Rovněž uznávám hodnotu právního státu a princip presumpce neviny, ..."

To jako nekdo neuznava?

0 0
možnosti
Foto

Zcela pominu politiku - volit nechodím. Napíšu jen, jak se mi jevíte jako člověk - dobře. Výborná rétorika, inteligence, zásadovost.

1 3
možnosti

Retorika jako za casu SSm. Inteligence velmi dobra ale ne vyborna, neorientuje se v zakladnich vecech o kterych mluvi.  

Zasadovost? ;-D

SMM, komunisti, Svobodni, DOST? Proti Bruselu ale 5 let PRIMO !!!! v Bruselu pracuje a necha se platit?  To je jako , kdyby antikomunista pracoval v Kremlu. ;-D

2 1
možnosti

U komunistů už jste byla škemrat o hlasy?

1 0
možnosti

Byla , jako jedna z mala prohlasila, ze s komunisty ano.

1 0
možnosti

Prave jsem dosledoval Hyde Park. Obecne jsou nazory pani Bobosikove zajimave a sympaticke. Jenze jak jim muze volic uverit, kdyz pani Bobosikova prosi o podporu politicke strany a politicka uskupeni, to je jeden dotaz. Jak muzou volici uverit, ze pani Bobosikova hlasi hodnoty, ktere proklamuje, kdyz nepovazuje svou kandidaturu za komunisty, minimalne ze nevhodnou a dokonce rika ze by to udelala znovu. Kdyz se otevrene hlasi k tomu, ze byla aktivni v SSmladezi, za kterou byla nominovana predat zeli Husakovi a je na to patricne dosud hrda. Ja vim, co bolo to bolo, jenze z jejich slov ta hrdost primo strika, nejen kape a v tom je problem. Ne v tom pugetu ale v te hrdosti ze byla natolik spolehlivou soudruzkou studentkou, ze ji sverili predat Husakovi kytici.

3 1
možnosti
Foto

Milý Václave, ta kandidatura za komunisty nemá s nějakými demokratickými hodnotami co dělat. Nechtěl bych pana Švejnara srovnávat s Hitlerem, ale je to již více než 70 let, co se demokratická státy USA a UK spojily se sovětským diktátorem Stalinem, aby Hitlera společně porazili.

A to, co udělal paní Bobošíková byl přesně onen mistrovský tah, tak velmi podobný dohodě zvané Opoziční smlouva. Ta oslabila, ba skoro zničila Unii Svobody. Byl to mistrovský tah a kandidatura paní Bobošíkové za komunisty byla podobný strategicko - taktický tah. Oslabila kandidaturu pana Švejnara, jeho volební pozici. A o to přece šlo. Ne o to, aby se stala komunistickou prezidentkou.

1 2
možnosti

žádat můžete cokoliv - ale pevně věřím, že pravicová konzervativní  akce D.O.S.T. nemá jediného člena, který by byl ochoten podpořit člověka, co před pár lety kandidoval na prezidenta za komunisty

5 2
možnosti

A presto byla ta podpora vyjadrena pred par minutama

0 2
možnosti
Foto

Paní Bobošíková,

říká Vám něco pojem kodex blogera? Já Vám z něj odcituji jednu krátkou část:

zakázané články:

- propagační texty politických stran, politiků nebo jejich příznivců včetně textů vyzývajících ke zvolení konkrétního politického subjektu.

a k tomu ještě jedna pasáž

politici a blogy: - Je to Váš osobní blog. Nepatří do něj oficiální prohlášení, logo strany, volební slogany ani tiskové zprávy. Patří na něj Vaše osobní názory, komentáře a postřehy. - Blogy neslouží politické propagaci jednotlivců, stran ani hnutí. Politickáý reklama na blogu je nepřípustná .... Za politickou reklamu se nepovažujeuvedení příslušnosti ke konkrétnímu politickému subjektu v části Autor info. Věřím, že Vám tyto drobné nuance trochu unikly a tento Váš článek byl jen drobným omylem....

8 3
možnosti
Foto

To máte fuk, každý něco propaguje, za vším mohu vidět nějakou politiku.

0 1
možnosti

P33e56t54r 52K94u44č85e30r70a

19. 12. 2012 22:31

Odmitate jina nabozenstvi na nasem uzemi? Ja myslel, ze tohle nase ustava nepovoluje.

5 2
možnosti

Myslíte že zná ústavu?

7 2
možnosti

2006: "Náš cíl je zaujmout pravicové voliče a kousek liberálního levicového středu. A těmi levicovými liberály myslím lidi, kteří jsou proti zákazu potratů nebo pro registrované partnerství. Rozhodně to nemá oslovit ty, kteří chtějí znárodňovat nebo chtějí vládu jedné strany."

Zdroj: http://www.suverenita.cz/clanky/aktuality/odjedte-ven-vratte-se-budujte-silicon-valley-v-cechach

5 1
možnosti

Smím věděl proč mi někdo za CtrlC a CtrlV ze stránek suverenita.cz dal mínus? Komupak se nehodí názorový kotrmelec Bobošíkové?:-)

4 0
možnosti

Byť s konzervativním přístupem této akce souhlasím jen zčásti, stále tvrdím, že Bobošíková je jedinou přijatelnou kandidátkou z těch devíti.

1 8
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik