Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V té krátké úvaze, ani ne tak analýze, mi osobně chybí asi podstata. Hlásit se k pravici a odmítat eurohujery, je v socialistické společnosti neakceptovatelné. Je ale dobře, že se o to paní Bobošíková pokusila. Ve volbách ale vyhrává většina. A ta chce socialistické jistoty. Dost možná, že je to také jediné kam většina ve svých intelektuálních schopnostech dosáhne. Na eventuální moudra většiny si diovolím nereagovat.

2 2
možnosti

Omyl. Hlásit se k pravici a žadonit o podporu KSČM je neakceptovatelné. Jak pro pravici, tak pro levici:-)

4 2
možnosti

Naopak. Měla jste hodně prostoru, jste výrazná a Vaše názory jsou velmi dobře známé. Proto Vás lidé(rozumní) nevolili.

4 1
možnosti

P17e72t39r 69S12k26á81c49e53l

16. 1. 2013 18:31

Mno jestli počítáte mezi rozumné lidi ty, co dali hlas sedmdesátiletým, dědečkům, pak se máme na co těšit. I když nová generace klepe na dveře a dlouho to trvat nebude, až převezme otěže. Volbou prezidenta jinak, než si představovala mediokracie a její "nezávislé" průzkumy, jsme měli šanci dát najevo touhu po změně. Takto to vypadá, že jsme navýsost s vedením státu spokojeni.R^

2 1
možnosti

Pročet jsem diskusi a koukám, že jste Bobo vyprášili kožich. Dobrá, ale jestli vyhraje Švarcík, tak si držte peněženky. To eurohujerství sice zacáluje stát, ale na kom myslíte, že se zahojí. Občas je třeba mrknout, co se děje za plotem.;-)

4 4
možnosti

Možná mi něco ušlo, já jsem si ale myslel že volíme prezidenta ČR, ne Venezuely. Prezident u nás opravdu, ale opravdu nemá takovou moc, aby něco provětrával. Jedině snad věznice.

4 1
možnosti

Prezidentská volba nevyšla ze zcela prostého důvodu. Vaše myšlenky zaujaly jen 2.4% voličů a to je málo. Vaše reakce na výsledky voleb se dá dohledat na internetu. Ke cti Vám rozhodně neslouží.

3 0
možnosti

O15s87k53a47r 33R81a94z93á35k

14. 1. 2013 17:19

''Můj hardcorový elektorát'' ;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

3 důvody proč Mdme Bobošíkovou volit nemohu, 1. místo zdravé kritiky k EU (tu bych vítal), to už přerostlo ve fanatismus se slovníkem bolševiků na adresu třídního nepřítele. 2. kritika EU jako socialistické party je v ostrém rozporu s lísáním se ke komoušům (ti asinebudou méně socialističtí) 3. anti EU program u ní není věrohodný, vypadá to na sázku na volné místo v politické poptávce občanů....je-li upřímná, pak je chyba v nevěrohodném vystupování.;-)

4 2
možnosti

Krátka a dobře. Bobošíková žije v luxusu a nikdo si toho nevšímá. Potřebuje svou krásu a svůj majetkový úspěch všem dávat na obdiv. Celý národ musí vědět: "To jsem ale krásná". Rv  Proto všude kandiduje, dělá jí dobře přítomnost kamer.

4 2
možnosti

Velmi zvláštní smysl pro humor, který zdá se, že chápou pouze vaši skalní příznivci.

Ovšem sebereflexe nejen, že není vaší silnou stránkou ale je  spíš cizím slovem.;-D

4 1
možnosti

P56e81t24r 71S93k75á73c39e63l

16. 1. 2013 18:22

V r.2009 víc jak 4 % voličů a nyní 123 tisíc občanů je "skalních"?

Pokuste se autorce článku napsat (http://www.suverenita.cz) a po několika dotazech a odpovědích poznáte hned, že je sebereflexe schopna.R^

0 0
možnosti

P47a90v76e82l 80S70y79c43h33a

14. 1. 2013 16:12

Paní Bobošíková, máte pravdu v tom, že Vaše chvilkové vyřazení z listu kandidátů něco mohlo ovlivnit, a určitě nebylo v pořádku i když si nemyslím že by v tom byl úmysl. Víte co Vám ale zejména přineslo neúspěch ? NEAUTENTIČNOST Vašeho projevu. Můžete mít myšlenky jako Bůh ale pokid je prezentujete takovým jakoǔe nekompromisním stylem, vzbudíte v lidech spíš pochybnosti a úsměv. Začněte mluvit jako člověk a míˇ jako naprogramovaný robot. A jestli komunikujete podobným způsobem i v civilním životě, tak se nad sebou zamyslete. Pak to není chyba politická ale nezdravost lidská...

2 0
možnosti

Jestli to vyřazení mělo nějaký vliv, tak jedině kladný. Tedy pro ní. Kdo jí volit chtěl tak jí volil a nejspíš dostala i pár hlasů od lidí kteří milují "obětní beránky". Nakonec je to vidět i na blogu, když se někdo bezmezně zastává Ratha a jiných.

2 0
možnosti

Je zajímavé, jak poražení hledají chybu všude, jen ne v tom, že je nikdo nechce.

7 1
možnosti

A myslím, že jste ještě zapomněla připomenout, že v pátek byl nov a to vás určitě taky připravilo o nějaký ten hlas.

4 1
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik