Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já vám tak nějak nevím... Paní Bobošíková má v něčem možná pravdu a tu měl možná i Klaus. Ale, když už jsme součástí toho euro zázraku, je podle mne pitomost, stavět se zarytě proti. Prostě, pakliže mám ctít základy demokracie v tom, že většina volila pro vstup do EU, tak tyhle okopávačky jsou už tak nějak mimo. Jednou jsme tam vlezli, tak holt musíme umět přijmout i nějakou odpovědnost. Ročně se tady tak nějak vypaří v rámci korupce miliardy, tak mám teď brečet, že třeba někdy hypoteticky budeme muset někomu pomoci? A při kvalitách našich politiků, si navíc myslím, že není daleko doba, kdy budeme potřebovat pomoci my. A potom, možná bude dobré vědět, kam vlastně kdo patří... Pohádky o nějaké národní samostatnosti, jsou a v podstatě vždy byly jen fantasy. Vždyť jsme vždy spadali pod někoho nebo něco. Tak malý národ si nemůže diktovat pravidla hry, jen se musí snažit je maximálně využít. Vše ostatní je podle mne jen čirý populismus, který sice někoho osloví, ale to ještě neznamená, že je přínosem čehokoliv.

4 1
možnosti
JP

Po tom výprasku ve volbách byste už měla konečně mlčet. V kampani jste spolu se Sobotkou jako jediní vystupovali proti EU, obsadili jste poslední 2 místa a dohromady jste nezískali ani 5 procent hlasů.... Lidé prostě cítí, že je potřebné být součástí většího celku, jehož fungování je v našem zájmu.

3 2
možnosti
JV

Nejak si pani Bobosikova nevsimla naseho vlastniho statniho dluhu a poklada nas za odpovedneho vudce a  tahouna EU. Zdali pak si uvedomuje jak snadno se vse muze zvrhnout a muzeme byt mezi temi nejzadluzenejsimi. Napr. Spanelsko pred 5.lety melo nizsi dluh nez Nemecko! Kdo nam zaruci, ze budem vecne bez dluhu? Socialisti s komunisty a s jejich 14 duchody ?

2 1
možnosti
PJ

Karma pro Bobo. Eurohujeři zde v diskusi dělají chybu, když nepovažují státní prachy za svoje prachy. Dispoziční právo sice nemají, ale státní kasa se plní z peněženek pracujících lidí. Tím myslím lidi, kteří vytvářejí hodnoty. Možná je to tím, že většinou jsou eurohujeři klienty státu.;-)

8 6
možnosti

ano statni prachy jsou me prachy. Proto je treba mit na pameti, ze Bobo nebylo blivno zamestnat sveho manzela jako asistenta v doby, kdyz se po zadech Zelezneho, ktereho pak poplivala, dostala do europarlamentu a jeste argumentovat, ze zamestnavat rodinne prislusniky je ve firme je bezne.... Ta zenska si nevidi na spicku nosu a je treba ji to neustale opakovat. Jsem rad, ze ukazanymi zady ji to volici rikaji pri kazdych volbach...

6 5
možnosti
LF

PETICE dle čl. 18 Listiny základních práv a svobod a zákona č. 85/1990 Sb. o právu petičním za vypsání referenda o vystoupení České republiky z EU

http://www.svobodni.cz/files/docs/2013-Petice-EU.pdf

5 7
možnosti
Foto

Dělal jsem si z Vás na blogu kdysii srandu, ale čo bolo to bolo. Já a můj pes Ami posíláme dvě karmyR^R^

7 5
možnosti
Foto

Paní Bobo, Miloš Zeman vyhrál první české přímé volby prezidenta tím, že mimo jiné o sobě prohlašoval, že je eurofederalista.

Vy jste s vaším "programem" skončila v těchto volbách jako poslední.

15 9
možnosti
JB

p.Zeman vyhral volby protože  voliči byli nutěni volit mezi cizincem a menším zlem.  p.Bobošíkovou nemusím , ale má pravdu.[>-]

13 8
možnosti

Paní Bobošíková, pro mě jste parazitem hlavně vy. Parazitujete kde se dá a ještě své chlebodárce pomlouváte. Proč sedíte v Evropském parlamentu, když je ta EU tak hrozná? Jistě byste odpověděla že proto, abyste ji mohla "rozkládat" zevnitř. V tom případě vám ale zajisté nejde o peníze a podstatnou část z té sumy, kterou tam pobíráte, byste mohla odevzdávat třeba na charitu. Nechcete přece na té EU parazitovat? :-P

13 16
možnosti
SB

Proč paní Bobošíková kandidovala do Evropského parlamentu?

Každý parlament má zastupovat obyvatelstvo. A v obyvatelstvu je značné procento euroskeptiků. V referendu jsme prohráli, EU nám byla vnucena. SIce damokratickým způsobem, takže nelze nic namítat, ale z našeho hlediska nám byla vnucena. Stali jsme se občany EU. Tím jsme získali právo na zastoupení v Evropském parlamentu. Chceme tam mít lidi, kteří hájí naše zájmy, tedy euroskeptické. To je pravý účel existence parlamentů. EUrooptimissté volí eurooptimisty, euroskeptici volí euroskeptiky. Žádný eruroposlanec tam nesedí z vlastního rozhodnutí, nýbrž z rozhodnutí lidí, kteří ho tam vyslali.

9 7
možnosti
KS

Paní Bobošíková nepíše o tom, že platit do eurovalu budeme až ve chvíli, kdy přijmeme euro. A pak to bude i v našem zájmu, aby se nezhroutila měna, kterou bychom používali. Jinak vyvěšení vlajky je jen symbolika, důležité bude, co Zeman předvede v reálné politice. Toto politika není.

7 9
možnosti
SB

Pane Stržanovský, Vy máte divnou logiku: Sám uznáváte, že společná měna se hroutí. A chcete tam vlézt a přispívat na to, aby se nezhroutila úplně.

Já tam, kde hrozí zhroucení, raději na rozdíl od Vás vůbec nelezu, a tudíž si nemusím klást otázku, co budu muset udělat, aby se to nezhroutilo. To je zase má logika.

8 7
možnosti
Foto

Výborně, karma, skvěle. Volil jsem Vás v prvním kole, do druhého už jsem nešel. Není co dodat.R^

6 9
možnosti

Jojo...přesně takhle nějak jsem si toho voliče Bobo představoval. R^

11 4
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik