Diskuse

Braňme českou státnost před pařáty Bruselu!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A ten zdegenerovaný Brusel tohle čtyři roky královsky platil, dokonce i taťku jako asistenta! Pařáty pryč, ale pokud z nich paní Bobo něco kápne, tak proč to nebrat, že?

3 0
možnosti

chraň nás ó Veliká přírodu před politiky typu paní Bobošíkové

2 1
možnosti

My si nenechame nic od cizaku diktovat, korupce je a bude nase.

1 1
možnosti

Samozřejmě! A pokud se děje na půdě parlamentu, tak je naprosto beztrestná, jásáte spolu s ODS teď, po včerejším rozhodnutí NS. Tak jásejte, ono ale také není všem dnům konec, také se ta voda vaří, také se to ucho utrhne, ...

0 2
možnosti

Myslím si, že předvolební boj bude v některých případech založen na požadavku vystoupení naší země z EU.

Není ale tajemství, že jsou země EU, kde je míra korupce a tempo růstu schodku veřejných financí podstatně menší než u nás.

Vzhledem k tomu, že i oni podléhají unijní legislativě, vidíme, že v tom členství hlavní problém nebude, že?

2 0
možnosti

J82a40n 31P87a72v60l86í43k

16. 7. 2013 23:47

Jenom bych dodal, že ten uvedený předvolební boj v některých marginálních případech, jako např. Suverenita nebo Svobodní.

1 0
možnosti

J67a64n 46P81a40v25l35í55k

16. 7. 2013 23:36

Naštěstí tahle náckovská karta paní Bobošíkové už mnoho lidí neláká. Jsou to už jen takové štěky za něčím, co se vzdaluje normálnímu životu.

8 5
možnosti

Však už ji střídá Okamura, ten je ještě neokoukaný

2 0
možnosti

To je stejně zvláštní, jak je ten Brusel proti nám zaujatej. :-P Jiné státy takové problémy nemají. Čím to asi tak bude?  Na nějakou českou státnost vám se** bílej tesák. Ono vám totiž o žádnou českou státnost nejde. Jen o beztrestné rozkrádání. Když už má jít nějaký lump sedět, buď přijde amnestie, nebo se zjistí, že dotyčný má imunitu. Především tohle by vám mělo vadit. Jenže nevadí. Naopak toužíte po oživení Klause. Že se nestydíteRv

6 2
možnosti

To se Vam nelibi, ze demokraticke staty se divi, co ze se to u nas deje, co. Vam to, co se u nas deje pripada normalni. Aby by ne. Ja jenom doufam, ze takovych "demokratu" jako jste Vy bude jenom ubyvat.

6 4
možnosti

Braňme českou státnost před pařáty Bobošíkové!

6 4
možnosti
Foto

Strkani nosu unie do ceskych zalezitosti me pobourilo. Mel jsem nachystany clanek, ale jak vidim uz jsou nektere venku a tak bych jen opakoval to, co jste uz napsala vy. Ja bych jen dodal, ze vystoupeni z Evropy je dnes aktualnejsi vic, nez kdykoliv. Jak si tohle mohli dovoltt je mi dost nejasne. Ale stalo se a bude to horsi. Je cas se zamyslet na clenstviim ktere sice nese nejake penize ale na druhe strane povinnosti, o ktere se nikdo neptal a nikdo o nich nemluvil pri vstupu do svazku unie.

3 3
možnosti

Pane Franku, a co kdyby Váš stát vystoupil z Unie? Nechci to srovnávat (švagr také je proti vystoupení Nevady - i když je z "mašin" ve Vegas bohatá). Nevěřte, že sólo ČR bude na tom líp ...

2 1
možnosti