Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas a pozdrav.

1 1
možnosti

Vím a rozumím. KarmaR^.Dospělí skutečně dobří intelektuálové a studenti vždy věděli kdo jsou dělníci. Bez nich se nedá vyhrát život. Ovšem dnešní většina intelektuálů a studentů nerespektují dělníky. To jsou ovšem ti II.ligoví samozvaní intelektuálové plnící ulice Prahy chybnou morálkou.

3 0
možnosti

S temi mene vzdelanymi je to trochu jinak. Media potrebuji neinformovane, aby je mohla, jak videt i zde uspesne, manipulovat. Jak to tedy bylo?

Americka medialni kampan se implicitne posmivala Trumpovym volicum, ze pry pro Trumpa voli povetsinou "less educated" cili mene vzdelani. Na svych mitincich s tisici priznivcu, Trump na tenhle posmech medii upozornil a prohlasil, ze at se media nezlobi ale on "ma rad jak vzdelane, tak nevzdelane, tak zeny, tak mensiny, i bohate, jj i bohate." Tento proslov ruzne obmenoval na desitkach mitingu. Davy tleskaly, media zurila a bezpaterni medialni podrazaci zacali vytrhavat cast "mam rad nevzdelane" tohoto proslovu z kontextu. Treba pan Halik to v jeho rozhlasovem komentari dokazal vysponovat az k nacismu. No a diskuteri, i ti vzdelani ale zjevne neinformovani, to ted vsude dokola dulezite papouskuji, a staveji na tom falesne zavery.

Zdroj: http://kloudaviktor.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=567218

9 0
možnosti

vzpomente si na nase pruzkumy pri volbach ... toho a toho voli, zejmena starsi obcane a delnici, ... tyhle voli zvlaste studenti a intelektualovi ... jsem presvedcen ze pred volbou prezidenta v r. 2018 tohle bude na dennim poradku Mnohe lidi to odradi, jen by je to nemelo odradit od vlastniho presvedceni, podobne to totiz funguje i treba v umelecke branzi .. nakonec jsme meli nazorny priklad vyznamenavani Jana Kacera, par dnu pred tim jsem videl rozhovor s nim na CT24 ... zadal o radu, zda jit, ci nejit na onen ceremonial .. a rekl, ze ma dve dcery, jedna rika tati tam musis jit, druha rika nechod tam ... a vysledek, pan Kacer se ukazal jako "srab" poslal za sebe svoje dcery! Proc? inu kdo vi, treba by po nem studenti ci kolegove plivali!

5 3
možnosti

Pravda buď je, nebo není.

Demokracie buť je, nebo není.

0 0
možnosti

vzduch ej nebo není..ale na Mount Everestu je vzduch ale je ho tma málo...a ještě kousek výš vzduch ještě pořád je...ale je ho tam moc málo....takže buď anebo zde nefunguje...černobílé vidění není nejlepší...

2 0
možnosti

J32a80n 44R86á78ž

17. 11. 2016 17:37

Když odmyslím, Curriculum vitae autora, s většinou textu souhlasím.

P.S.. Paní Bobošíkové jem moc fandil v době t.zv. televizní krize. Pak bylo její angažmá jen sama hrůza. Je to ve mně a tak mi dalo hodně zapření oddělit text od autora a pochválil ho..

5 0
možnosti

Já jí myslím nefandil nikdy, ale tady s ní souhlasím.

8 0
možnosti
Foto

J33a44n55a 20M82a19j89o53v46á

17. 11. 2016 17:30

Bod 5 - jak elity útočí na rodiny?

3 2
možnosti
Foto

Homosexualistické. Pozor nezaměňovat s homosexuálními.

1 1
možnosti
Foto

Projíždím teď vesnice a městečka Podkrušnohoří, Podkrkonoší a Vysočiny a myslím při tom na zabedněnost "Pražské kavárny". Měli by opustit svou bublinu a vyrazit do kraje. Jenomže to není tak pohodlné jako kafrat v uzavřené společnosti stejně smýšlejících.

13 5
možnosti
Foto

Jsem ráda, že na nás myslíte. Řekněte, kde měli nejlepší pivo?

2 0
možnosti
Foto

Ajajaj....zase se blíží nějaké volby, že jste se objevila s nic neříkajícími názory?

10 10
možnosti
Foto

Nicneříkající? Jak komu, že?

7 6
možnosti
Foto

8-opaní Bobo, to ještě existuje???

7 2
možnosti
Foto

A dokonce velmi hezky. Měl byste se přiučit.

5 3
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS