Jana Bobošíková

Budoucnost Suverenity – bloku Jany Bobošíkové (SBB)

12. 12. 2010 21:00:21
Vážení občané, voliči a příznivci Suverenity volební rok 2010, kdy osobnosti z více než dvou desítek politických stran a hnutí spojily své síly a postupovaly společně v duchu idejí ochrany národních zájmů ČR a jejích občanů ve volbách do celostátních i obecních zastupitelských sborů, se chýlí ke konci. Kandidovali jsme na kandidátkách Suverenity - bloku Jany Bobošíkové, strany zdravého rozumu s předsedou Mgr. Petrem Hannigem a mnou jako volebním lídrem.

Děkuji Vám za spolupráci i za důvěru, kterou jste ve mě, jako ve volebního lídra poměrně komplikovaného projektu, vložili. Je nyní čas zhodnotit výsledky a hlavně - zvolit cestu, jak pokračovat v úspěšně započatém projektu dál. Ekonomická situace ČR, vývoj v Evropské Unii, katastrofické vyhlídky ekonomik některých jejích členů i nevybíravý tlak na naši zemi zejména v otázce přijetí velmi sporné společné evropské měny dává naší politice jednoznačně za pravdu a potvrzuje nutnost důsledného prosazování idejí národních zájmů ČR a jejích občanů.

Proto velmi vítám, že se osobnosti z některých stran a hnutí, které společně v letošním roce kandidovaly na kandidátkách Suverenity - bloku Jany Bobošíkové, strany zdravého rozumu, dohodly na tom, že chtějí v politice obhajoby národních zájmů a zájmů občanů ČR pokračovat nadále na politické scéně společně jako plnokrevná, viditelná, silná jednotná strana s pevnou organizační strukturou.

Abychom se vyhnuli právnicky a administrativě složitým procesům slučování stran nebo jiným integračním pohybům, rozhodli jsme se začít s "čistým stolem". Byla jsem vyzvána, abych se stala předsedkyní přípravného výboru nové politické strany Suverenita - blok Jany Bobošíkové (SBB). V současné době činíme první kroky ke vzniku této strany. Je zcela ponecháno na uvážení všech zúčastněných na společném letošním volebním projektu, zda vstoupí do této strany, zda své strany a hnutí ponechají při životě, zda budou svou činnost rozvíjet samostatně nebo ukončí jejich činnost.
Letošní projekt považuji za velmi úspěšný. Ve volbách do Poslanecké sněmovny jsme porazili i parlamentní stranu a dosáhli úspěchu 3,67%, důvěru nám dalo téměř 200 tisíc lidí. Pokud jde o senátní volby, jsme hrdí na úspěch pp. Dernerové a Doubravy, kteří kandidovali s naší podporou za Severočechy.cz (kteří byli součástí projektu), a jsou v senátu velmi aktivní. V komunálních volbách jsme jako blok získali 172 zastupitelů po celé zemi a každý den se k nám hlásí další, ke kterým se dostala informace, že vzniká Suverenita - blokJany Bobošíkové (SBB) jako silná celostátní strana s jasnou strukturou a programem.

V současné době utváříme přípravný výbor a činíme další nezbytné administrativní kroky tak, aby v průběhu prvního pololetí příštího roku mohl proběhnout ustavující sjezd Suverenity – bloku Jany Bobošíkové, jediné strany na obranu zájmů ČR.

Děkuji Vám za přízeň, pomoc a dosažené výsledky v letošním roce.

S pozdravem

Jana Bobošíková, volební lídr Suverenity, předsedkyně přípravného výboru SBB
Praha, 12. 12. 2010

Autor: Jana Bobošíková | karma: 14.70 | přečteno: 3443 ×
Poslední články autora