Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Bluebird

8. 6. 2009 16:32
Je mi docela líto,že..

se suverenita nedostala přes pět procent.Já osobně jsem volil ODS,protože jsem byl přesvětčen,že malé pravicové strany nemohou uspět.Nakonec Suverenitě moc nescházelo...Já se považuji hlavně za Čecha až na dalším místě za evropana,stejně tak si myslím,že Němci,Francouzi,Španělé,Poláci a další národy v Evropské unii hájí své zájmy před ostatnímy.Tudíž mám pochybnosti,že těch našich 22 poslanců,může něco v Bruselu prohlasovat pro Česko.ČSSD je členem evropské strany PES a nevěřím tomu,že by jejich slovo v konkurenci "spolustraníku" z Francie,Německa a dalších velkých států mělo nějakou váhu.ODS vystoupila z evropské lidovecké strany a rozhodla se hájit národní zájmy v menším uskupení s konzervatisty z Británie,Polska dalších státu,Možná toto uskupení nebude mít dost členů na to,aby přehlasovalo velké evropské strany,ale rozhodně ODS v nich bude více viděna a slyšena než ČSSD,která jen slepě hlasuje dle rozhodnutí vedení PES..

0 0
možnosti
TT

tolan

8. 6. 2009 16:15
Madam přišla o koryto pro celou rodinu.

Teď tedy bude otravovat na domácí půdě. Alespoň ten porcelánový ksift  by mohla nahradit aktuální fotografií.

0 0
možnosti
Z

Zebin

8. 6. 2009 15:04
tady je vidět.............

.......jak je třeba se vzdělávat a starat se o věci veřejné. Každý, kdo se trochu zajímá ví, že otázka benešových dekretů, je v této souvislosti,  jen strašák pro blbečky

0 0
možnosti
MP

admiral666

8. 6. 2009 14:32
obrazek v titulu

Bobo, odstran si to "poslankyne europarlamentu". Uz ji nejsi ;-D;-D

0 0
možnosti

vodní želva

8. 6. 2009 14:06
Chtěl jsem něco napsat,

ale zjistil jsem, že všechno už je pode mnou napsáno. Snad jenom jedno. Pořád nemůžu pochopit, že těmto evidentním a jednoduše vyvratitelným lžím uvěřilo více než 100.000 lidí, kteří Janě Bobošíkové dali svůj hlas ve volbách.

0 0
možnosti
CJN

cizinec je našinec

8. 6. 2009 12:56
tak a je konec představení

Jak je vidět  strašení Sudeťáky vás do EP neposunulo,ale máte šanci ještě na podzim  do PS ČR ,tam už by to mohlo vyjít.:-) Ale zase máte více času na boj s plísní v bytech.

0 0
možnosti
JV

Vosta Jindra

8. 6. 2009 12:22
Snad ani vy nejste tak hloupá

abyste věřila tomu, co píšete. I člověk s právním vědomím idiota snad pochopí, že smlouvy ani zákony z povahy věci nemohou působit retroaktivně. Ostatně i kdyby někdo nějaké nároky chtěl vznášet, pak to nebude proti občanům, ale proti státu, takže o střechy nad hlavou tu skutečně nejde. Nicméně je dobře, že z EP zmizíte. Koho pak budou zajímat tyhle agitace bez podkladu. Snad leda tu starou čarodějnici Dvořákovou. A dobře tak.

0 0
možnosti
JK

HackKraken

8. 6. 2009 12:18
Bobino co to tady zase plácáš ?

Už by jsi se mohla zklidnit. Vždyť jsi viděla, že tě nikdo neposlouchá. Rv

0 0
možnosti
VK

Karel_dnes

8. 6. 2009 11:28
Jediný člověk, který má právo takto hvořit

je prezident Klaus, protože ten jediný z celé té politické smečky nemá strach říct, že Evropské společenství není nic jinýho než obchod. A v každém obchodě jde o peníze a to jak se obchod domluví.

Vy pokud vím , jste proti tomuto člověku kandidovala (dokonce za komunisty) takže se dá předpokládat, že byste svůj program nesestavila shodně s jeho.  Teď když už Vám to v Bruselu končí , tak zase budete chytrá ... Pokud vím, tak proto si jednotlivé státy volí do EP poslance aby tam za tuto zemi bojovali ( a to nepředržitě - po celý volební mandát a ne jen 1/2 roku jednou za 13 let  - jako vláda ČR). Proč se schováváte za vládu  - copak ta má právo hlasovat o rozhodnutích EP? Je vidět že instituce polance EP je opravdu jen koryto - a práci tu ať zase udělá někdyo jiný...

0 0
možnosti
R

rozumbradadada

8. 6. 2009 17:03
Re: Jediný člověk, který má právo takto hvořit

hihi, naivko, klaus moc dobře ví, že tím, že bobo kandidovala, tak ho tím zvolila ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JL

J@kub17

8. 6. 2009 11:15
národ udělal dobře, že Vás nevyslal do EP

primární právo EU (což je Lisabonská reformní smluva) se nevztahuje na právní akty před vznikem Evropských společenství (1957). Evropská listina práv a svobod vychází z již mezinárodně uznaných konvencí. Kdyby Vaše tvrzení byla pravda, již by se mohli Němci soudit o majetek u Evropského soudu pro lidská práva (který není orgánem EU, ale Rady Evropy zaležená v roce 1949.) Pominu kuriozní věc, že Polsko si to vyjednalo kvůli potratům...) Dalším nesporným tvrzením, co vyvrací Vaši argumentaci je to, že na odsunu Němců se domluvily vítězné mocnosti (SSSR Váš bývalý vzor byl proti odsunu Němců). Tedy bez USA a UK by odsun Němců nebyl mezinárodně uznán.

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik