Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

snaduzdost

27. 1. 2010 7:49
Když ale český novinář přirovnává spolubojovníky německých

 nacistů jako

byli Bandera či Horthy k našemu druhému prezidentu dr. Edvardu

Benešovi, který aktivně proti Hitlerovi vystupoval, je to jiná káva.

Komunista nekomunista, svazák nebo skaut, kapitalista nebo proletář, politik nebo metař,  měli by se všichni ozvat!  Notabene, když, jak je vidmo, oni se ti naši benešobijci, jako třeba nedávno v LN pan Pavlata, zřejmě vyučili u nacistického ideologa Goebelse a teď už ty jeho nacistické zvrácenosti šířejí českými  luhy a háji  -  a jak je vidmo,  leckterý český blbec, tak jako už  za nacistické okupace, nacistům naslouchá,  bere je vážně, a co nejhorší, šíří a  uskutečňuje je!  

0 0
možnosti
PS

lecaks

30. 1. 2010 20:34
Re: Když ale český novinář přirovnává spolubojovníky německých

Ano, snad už toho bylo dost. Novináři samotní za stav nemohou, zveřejní jim jen to, co šéfredaktor dovolí. Dovolí za peníze těch, kteří jeho noviny živí.

Nemuseli se učit u nacistických pohlavárů, že? Stačí, když víme, jak byli úplatní novináři již v 50tých létech. Kde je jejich stavovská čest? Nevěříte? Ověřte si to na http://www.bruno-groening.org. Ve filmu o B.G. je zmínka o novináři Soltikowovi, který chtěl velké peníze za to, že bude o B.G. psát kladně. Léčitel B.G. je samozřejmě neměl(léčil zdarma a rád), takže novinář psal záporně. To je síla, co?

Buďme rádi, že po inetu se dozvíme tvrzení, která se pravdě přibližují víc, než v médiích. Zpravodajové jsou ve vleku peněz, bohužel pro ně.

Buďme svorni.R^

V

0 0
možnosti
PK

pkula

27. 1. 2010 7:35
Komunistický kanditát na prezidenta promluvil.

0 0
možnosti
M

marav

27. 1. 2010 9:58
Re: Komunistický kanditát na prezidenta promluvil.

a trouba na to reagoval ..... hezký den

0 0
možnosti
TT

tolan

27. 1. 2010 0:42
Mumie Bobošíková jde tvrdě za svým korytem

Volby se blíží a korýtko tak lákavé .............

Rv   Rv   Rv

0 0
možnosti
PS

lecaks

30. 1. 2010 20:37
Re: Mumie Bobošíková jde tvrdě za svým korytem

"Podle sebe, soudím Tebe".

Napište autorce na http://www.suverenita.cz svoje výhrady. Po její odpovědi pozměníte názor, pokud se ovšem chcete dozvědět pravdu. A potom Vám pomáhej jen Bůh.

Buďme svorni.R^

V

0 0
možnosti
VH

Totedyne

26. 1. 2010 23:56
volím proevropskou stranu

S článkem celkem souhlasím, ale hlas vám ve volbách stejně nedám.

0 0
možnosti
MD

midou

27. 1. 2010 7:20
Re: volím proevropskou stranu

R^

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

26. 1. 2010 23:48
Ouch...

Tak 'prvorepubliková bašta demokracie' je opravdu mentální zvratek, zvlášť tedy pro ty, co se zajímají jak je možné, že Gottwald přišel z toho hradu vítězně. Bohapustou logikou: jak je možné, že po periodě války tak vzrostla celospolečenská náklonnost komunismu? Právě proto, že národ si PAMATOVAL onu 'baštu demokracie' a ze všech sil se jí chtěl vyhnout. Podle Jany Bobošíkové se asi všichni 'šťastní demokraté' z náruče tatíčka Masaryka pomátli a po válce si kolektivně řekli: Urá! Dost bylo zářivé a pohádkové demokracie, nýčkon si lajsneme celkem pruda socík, ne? Je možné, aby někdo takto demagogicky modifikoval historické reálie? Asi ano, je. A veřejně...:-/

0 0
možnosti
A

agent

26. 1. 2010 23:38
Sakra Jano Bobošíková

že jste tu prvorepublikovou demokracii neprosazovala v době svých svazáckých aktivit?! A naopak, v době útlaku jstekariérně  rostla do velikosti  bolševníku  v bývalých Sudetech!  K Banderovi: kdyby mělo Československo svého Banderu, nemusel by být sovětský obojek!  Třeba!  Bandera bojoval za nezávislost své země na sovětském Rusku, bojoval proti  komunistům,  bojoval proti  Stalinovi. Jeho boj potlačili vojska MV sovětská, za spolupráce Polska a Československa-SNB a armáda počátkem 50tých let.   Poválečná zvěrstva  na Ukrajině byla v režii   vojsk NKVD, převlečených a vystupujících jako "banderovci!" Sám Bandera byl zavražděn agentem KGB v Mnichově v druhé polovině padesátých let.  A ta jeho spolupráce s Němci - ano, Ukrajinci se chtěli vymanit z drápů Rusů a v Němcích spatřovali  prostředek a pomoc. O tom jsme  se pochopitelně ve škole neučili, stejně jako o dalších darebáctvích našeho velkého bratra!  /A o Benešovi se třeba také jednou dovíme víc  z archivů v Lubljance!/

0 0
možnosti
A

Albert.Pes

26. 1. 2010 23:35
Demagogie a kraviny

Hromady populistických kravin hrajících přesně na strunu nacionalistických dementů z hospody 4. cenové skupiny.Rv

0 0
možnosti
M

medvědice

26. 1. 2010 23:19
benešovy dekrety by měly být zrušeny.

je ostuda, že i v roce  2010 stále platí zákony, které prohlašují Němce a Maďary za státně nespolehlivé osoby. Co takhle prohlásit nějakým zákonem Romy za sociálně nepřizpůsobivé? To by bylo řevu co?

0 0
možnosti
BB

baggerfuhrer

26. 1. 2010 23:14
:)

Zákon č.292/2004 Sb jasne rika, ze E. Benes se zaslouzil o stat. Tim je zakonem dane, co si ma obcan CR myslet. Zajimalo by me, zda ma Anglie podobny zakon o Churchillovi (Francie/de Gaulle, USA/Roosewelt), nebo ho nepotrebuji?

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik