Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

ctenar37

3. 6. 2010 13:30
Vyjadruji

souhlas se vsemi, kteri dokonanou ulohu pana Zemana spatruji v odebrani hlasu CSSD. Jak by mohl vypadat obraz namyslene hysterky, predvedla autorka v puli kvetna v debate s panem Kalouskem. Pouze (vcas, dosud) neodesla.

0 0
možnosti
L

Lorn

3. 6. 2010 11:03
Strany

Strany bez dostatečného počtu voličů, kteří by je svými hlasy protlačili do sněmovny dostanou dotaci. Paráda. A pak po nich není ani vidu, ani slechu. Tak k čemu ty "naše" peníze spotřebovávají?

Nemáš podporu voličů milá strano, nedostaneš nic. Jestli jsi milá strano tak šikovná jak se vychvaluješ, dokážeš si na sebe vydělat i jinak, trochu více průkazněji, trochu více bez berličky v podobě daňových poplatníků.

Paní Bobošíková, Vás neštvou tyto zbytečné výdaje? Kor v době, kdybychom měli šetřit VŠICHNI. Ne jen nepolitici!

0 0
možnosti
AL

Aloren

3. 6. 2010 10:43
Diskuze...

Tak si tak pročítám tuto diskuzi a říkám si, jen jestli nepotřebuje tato zem, tento lid vedení tvrdé ruky...Tohle rozmělňování politických stran a vládnoucích chudáků, nemajících svůj vlastní názor, nás má vyvést z krize ???

0 0
možnosti
T

Tectosagos_

3. 6. 2010 10:17
LŽETE, Bobošíková, v samé podstatě vašeho článku

Zeman prohlásil že bude dál členem a bude pro jeho stranu DÁL PRACOVAT "v té drobné mravenčí práci".

Prohlásil to vzápětí po ohlášení odchodu z funkce. Vy jste to zapřela, VYTVÁŘÍTE LŽIVOU ILUZI že se chová přesně naopak, a na základě vámi vytvořené iluze ho haníte. Spoléháte na to že běžní lidé si Zemanova projevu nevšimli, takže se u vás jedná o čirý populismus.

Měl jsem se Zemanem co dělat a nemusím ho, ani názory, ale u něj je to tak všechno.

Zato Bobošíkové klam, populismus a matení jsou pro ni typická svinstva.

0 0
možnosti
JM

jirka3m

3. 6. 2010 9:58
jen bych rád připomenul

za kterou že to stranu autorka kandidovala na prezidentku Rv

a takoví nás chtějí poučovat

0 0
možnosti
K

KMJ

3. 6. 2010 9:10
Ale ne .

Kdepak . Myslím že Zeman udělal přesně to co chtěl . Odčerpal Paroubkovi důležité hlasy a současně si s ČSSD vyřídil účty . Kdyby se dostal do sněmovny , myslím že by z toho moc velkou radost neměl . Předseda a  poslanec malé strany s minimálním  zastoupením .  S kým by asi tak šel do koalice ? Pro něj nikdo nepřipadal v úvahu a nic by tam nezmohl . Jen by se ztrapnil . Ne , myslím , že to pro něj dopadlo nejlépe jak mohlo a jak si asi i přál .

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

3. 6. 2010 14:08
Re: Ale ne .

;-DR^

0 0
možnosti
MC

sualk

3. 6. 2010 8:56
Jsem rád,

že pan Zeman svým činem přispěl napravici. Ovšem má pravice je pan Macek a s tím jste měla spolupracovat pokud chcete udělat rozumnou věc pro naše občany a nikoliv se stále nabubřovat a načesávat na špici Suverenity.

0 0
možnosti
MK

komentator-1

3. 6. 2010 8:35
nejsem si zcela jist, co je trapnější

Zda zkusit se dostat do parlamentu, předem ohlásit, že když to neklapne, končím a následně to dodržet, nebo lavírovat leta v pochybných uskupeních, chvíli aspirovat na top manažerskou funkci ve státním sektoru, chvíli kandidovat za komunisty na prezidentku, chvíli se zašívat v europarlamentu..... a do toho kecat všem jak mají dělat věci oni.

0 0
možnosti
SM

sammach

3. 6. 2010 8:45
Re: nejsem si zcela jist, co je trapnější

Nejtrapnější je naklikávat si karmu, řekl bych. Ale dobře to ladí s vaší charakteristikou oné osoby.

0 0
možnosti
PP

Rafaelou

3. 6. 2010 6:29
moudrému napověz,hloupého trkni...

Moudrému napově,hloupého trkni.Miloš Zeman pochopil,že dosáhnul maxima  a že jeho další pobyt v politice by byl jen ku škodě jeho i jiných.Odešel do své sluje studovat historii a psát paměti.Nikdy se nehnal za kariérou a vždy se choval čestně.Osobnost každým coulem.Ani v těchto volbách mu nešlo o to sednout za každou cenu do sněmovny a hrabat.Netoužil po korytu chtěl jen tomuto státu pomoci.Dosáhnul toho,sebral hlasy ČSSD.Vy paní Bobošíková se ale ženete pouze za kariérou,funkcí a korytem.Když nevyšla EU tak alespoň sněmovna.Co to bude příště?Senát?Nebo nějaké zastupitelstvo?V tom je právě rozdíl mezi Vámi a panem Zemanem.Někdo je osobnost,jiný jen ubohá šmíra.

0 0
možnosti

daveking

3. 6. 2010 7:30
Re: moudrému napověz,hloupého trkni...

Svatá prostoto.

0 0
možnosti

jarinka

3. 6. 2010 6:20
Napomohl jen další korupci.

Zemanův šibalský kousek mohou chválit jen ti, kteří hájí dnešní takzvanou pravici. Různí zbohatlíci a pak snadno ovlivnitelní lidé. Ve skutečnosti to od něho vůbec nebylo hezké, nemá to s politickou kulturou co dělat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik