Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

alig agil

2. 6. 2010 23:45
BOBO

ZEMAN svoji úlohu bohatě splnil, odebral levici dostatek hlasů, které by

jinak získala a vratil tak ČSSD ránu pod pás, kterou od ní dostal. O nic

víc mu nešlo

0 0
možnosti
J

Jelínek

2. 6. 2010 23:10
Cesta z krize

Vážená paní Bobošíková. Pan Zeman svůj úkol splnil na výbornou. To je jistě jasné každému,kdo jen trochu sleduje politická škatulata. Stejný úkol měli i jiní. Své tvrzení,že zná řešení krize si patrně vezme na věčnost,a my se zde následně můžeme dohadovat nad otázkou,,znal skutečně pan Z. řešení, nebo si z nás dělal dobrý den“?

Kdo stál za finanční a mediální podporou již není podstatné. Jen si moc rád představuji, kolik by asi získala jednadvacítka procent, mít stejnou podporu.

Vím, že jste vždy upřímná a přímočará. Přes to si dovolím upozornit na nutnost sebeovládání emocí, i když vím jak je to těžké, když to svinstvo máte denně na očích.

Domnívám se, že díky vašim zkušenostem ve vysoké politice a dalším aktivitám,není sdružení lidí spoléhajících na zdravý rozum  bez šancí v regionech.

Jdete blíže k lidem, jenž žijí v realitě které nerozumí. Proto znovu apeluji na ovládání emocí. Stačí málo a vaše úsilí bude mít opačný efekt.

0 0
možnosti
J

Jelínek

2. 6. 2010 23:09
Cesta z krize - pokračování

Dovolím si pro zájemce přiložit odkazy z našeho oblastního plátku.Pro všechny pak přikládám odkaz na aktuální informaci. - Zatím co se přeme o volební výsledky,byl nám v tichosti uloupen další dílek našich svobod.Nenechte svoji pozornost odvádět k méně podstatným tématům. PS: Máte pravdu – radit druhým mi jde dobře.Vládnoucí režim v ČR začíná od 1. Června regulovat……http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=10591

oblastní tiskovina:

http://www.homerlive.cz/zpravodajstvi/suverenitu_podporila_helena_vondrackova.html

http://www.homerlive.cz/zpravodajstvi/bobosikova_zahajila_kampan_vmoste.html

http://www.homerlive.cz/na_rovinu/na_rovinu_sbronislavem_schwarzem.html

0 0
možnosti
FV

Berzeger

2. 6. 2010 23:07
IMHO

In my humble opinion...?

0 0
možnosti
FV

Berzeger

2. 6. 2010 23:08
Re: IMHO

Reakce na cloveka dole.

0 0
možnosti
FV

Berzeger

2. 6. 2010 22:35
Payback

Pani Bobosikova ocividne vubec nechape, o cem mluvi. Paroubek nasral Zemana a ten se vratil, aby mu sebral hlasy a dostal jeste "par" penez ze statnich dotaci. To se povedlo, Zeman (a cca 75% ceskych obcanu) byl spokojen a sel spatky na Vysocinu jist vinnou klobasu a cist si. O nic vic mu IMHO ani neslo, jen to Paroubkovi zkratka vratit a privydelat si k duchodu.

0 0
možnosti
JN

Yesname

2. 6. 2010 23:06
Re: Payback

Kuwa, kdo je to ten IMHO? Pořád se tady na diskusích míhá a já ho vůbec neznám.

0 0
možnosti
BK

jakýpak copak

2. 6. 2010 22:33
Vraťte se dámo

ke plotně jestli to ovšem dokážete.Budete tam platnější ,manžel s Vás MOŽNÁ bude mít aspoň nějaký užitek.Rv!!!!!!

0 0
možnosti

Dispute

2. 6. 2010 22:13
pamatuji autorku, jak rozdávala výpovědi v České televizi

Většina lidí ji odsoudila. Po zádech Dr.Vladimíra Železného se vyšplhala do Evropského parlamentu, a pak ho odkopla. Odporný zjev naší pseudopolitické scény. Naštěstí se do parlamentu její nikoliv suverénní minipartaj nedostala, ale státní peníze, které ji zajímají dostanou za svá necelá 4 procenta. Pár miliónů si od nás občanů na své plkání rádi vezmou. O peníze jde teprve až na prvním místě bývalé funkcionářce Socialistického svazu mládeže.

0 0
možnosti
BK

jakýpak copak

2. 6. 2010 22:30
Re: pamatuji autorku, jak rozdávala výpovědi v České televizi

R^!!

0 0
možnosti
ZS

Archis

2. 6. 2010 22:07
Miloš Zeman

svoji úlohu bohatě splnil, odebral levici dostatek hlasů, které by jinak získala a vratil tak ČSSD ránu pod pás, kterou od ní dostal. O nic víc mu nešlo

0 0
možnosti
EE

ettienne

2. 6. 2010 19:47
...

Zeman je od podlé zrady rodné strany v politickém důchodu. Za tech pár let jistě přečetl dalších několik stovek knih, z kterých dokáže formou odpovědí na otázky citovat až do alelujá a prohnal hrdlem hektolitry koňaku (když do Bechera přidavá Eu cukr). Toť vše. Pan Zeman se rychlým kvapem blíží i důchodu mentálnímu.. bohužel.

0 0
možnosti
R

rqmark

2. 6. 2010 19:20
Namyšlená hysterka?

Možná máte částečně pravdu, na druhou stranu ale M.Zeman své případné odstoupení po neúspechu ve volbách ohlásil dopředu, takže určitě nejde o nějakou hysteriskou - neracionální reakci. Voliči prostě věděli, že to tak může dopadnout...

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik