Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

Barbarka_CZ

1. 6. 2010 21:58
Zeman uspěl

Miloš Zeman zvládl, co slíbil - a sice odebral hlasy p. Paroubkovi. Ve svých očích tedy uspěl a po zásluze odešel na odpočinek. Z jeho reakcí bylo zřejmé, že není zklamán, že se do PSP nedostal.

0 0
možnosti

jarinka

2. 6. 2010 6:00
Re: Zeman uspěl

Ve svých očích možná. Ale v jiných ne. Měl jít do voleb s programem "neberte mě tak vážně, chci jen odebrat hlasy Paroubkovi". Ale toto nahlas neřekl, čili oklamal svoje voliče.

0 0
možnosti
JTNJTN

Já to nebyl, já to nebil!

1. 6. 2010 21:48
Velké zklamání.

No. Pro mne až tak ne. Ovšem zklamání z Vás. V těchto vobách jsem se rozhodl nevolit parlamentní stranu a tak jsem dal hlas Vám. Ovšem po tomto článku se poohlédnu jinde. Očekával bych od Vás nějakou sebereflexi, ne kopanec do pana Zemana, kterého jsem sice nikdy nevolil, ale vždy si ho vážil. Takže Vám přeji do budoucna úspěch, ale bez mého přičinění :-/

0 0
možnosti
HB

Hanka B

1. 6. 2010 21:32
Tomu se říká slovo politika...

Tak tedy do ted jsem si paní Bobošíkové vážila... to asi stále nemůže skousnout, že usilovala o sloučení se stranou SPOZ ale byla odmítnuta... co dodat... takto nějak si představuji dopis zhrzelé milenky. Miloš Zeman říkal již od začátku, že pokud jeho strana ve volbách neuspěje, odstoupí z postu předsedy a nechá vedení mladším členům. Strana SPOZ není určitě na jedno použití. Ráda se přiznám k tomu, že jsem nejen volička SPOZ, ale také členka této strany a je to nejlepší co jsem mohla udělat. Strana má plány nejen na komunálky, ale jak dál pokračovat. Je to strana mladých tváří a tak to i bude. A paní Bobošíková by se měla nad sebou zamyslet. Přála jsem ji úspěch, který její strana ve volbách získala, ale po přečtení tohoto... Rv

0 0
možnosti

daveking

1. 6. 2010 21:36
Re: Tomu se říká slovo politika...

Paní Hanko, lžete a já vůbec nechápu proč. Jana Bobošíková od samého začátku, dávno před ustavením spoz, říkala jednoznačně, že podporuje návrat Miloše Zemana do aktivní politiky, ale za žádnou cenu není ochotna spolupracovat se soudruhem Šloufem. A za to před ní hluboce smekám, protože není v naší politice tak odporného člověka, jako je právě Šlouf.

0 0
možnosti
PZ

Peté Zvědavec

1. 6. 2010 21:20
Souhlas

Souhlasím zcela s paní Bobošíkovou. A myslím si, že Zemanův projekt SPOZ měl jediný cíl a tím bylo odsátí hlasů ČSSD. Což se mu vcelku podařilo.

0 0
možnosti
PZ

Psí zadek

1. 6. 2010 21:17
A co když

SPOZ byl projekt na jedno použití? Co když panu Zemanovi nešlo o nic jiného než obrat o pár procent Paroubka, na jehož zacházení s jeho ČSSD se už nemohl dívat? V tom případě svého cíle dosáhl vrchovatě a může se v klidu vrátit na odpočinek.

I tak mě ale Zemanovo odstoupení mrzí, ve sněmovně bych SPOZ viděla, když ne letos tak příště, docela ráda, takto je to ale nejspíš passé.

0 0
možnosti

daveking

1. 6. 2010 21:27
Re: A co když

No ale o to právě šlo, že? Žádný program, žádná vize, žádná práce pro lidi, jen obyčejná pomsta a chladný kalkul soudruha Šloufa, která nedostal 148 000 000 od Lukoiluna volební kampaň jen tak pro nic za nic, že? A večeře po sjezdu spoz, na které si tak dobře rozuměl Zeman s Topolánkem, Dalíkem, Kalouskem a Schwarzenbergem byla už jen takovou pěknou tečkou za tím jejich případem ...

0 0
možnosti
OVNS

o vaše názory stojíme

1. 6. 2010 21:01
Nesouhlasím

naopak oceňuji jednání M. Zemana. Paní Bobošíková jde za jakoukoliv funkcí, za jakýmkoliv postem, jednou za pravici, podruhé za komouše. Nic jí není proti srsti, nic ji nedonutí,aby se zamyslela, zda ji voliči chtějí či nikoliv. Touha za mocí u ní znamená nedat pokoj tak dlouho až se volič unaví a nakonec ji někam zvolí. A třeba s ďáblem či s těmi marťany. Mám rád čestné a slušné lidi, kteří mají charakter, ale paní Bobošíková ukazuje, že taková není RvRvRv

0 0
možnosti
PZ

Peté Zvědavec

1. 6. 2010 21:23
Re: Nesouhlasím

Jak to čtu, tak by mě zajímalo, koho jste to volil ? Netoužil po moci, byl čestný a slušný a měl charakter ? Žádného takového jsem v té velké "osmičce" favoritů nenašel. Spíš s Vámi cloumá nenávist k paní Bobošíkové. :-/

0 0
možnosti
JJ

jollyjokes

1. 6. 2010 20:55
Nesouhlas

To, co jste napsala, paní Bobošíková, bezezbytku platí pro nově založenou stranu bez minulosti.

Miloš Zeman je osobnost dostatečně známá a jestliže se voliči rozhodli, že jeho návrat nechtějí, udělal jenom dobře, že se vrátil na Vysočinu ke své slivovičce. Nevím, čím novým by mohl přispět ke zvýšení politické kultury v zemi. Rv

0 0
možnosti
JS

JIST

1. 6. 2010 20:41
Nesouhlasim s autorkou

Myslim, ze MZ udelal pro tento stat opravdu hodne. Za tohle odstreleni Paroubka by zaslouzil metal. Stary pan je proste format, preju mu stastne a dlouhe roky na vysocine.

0 0
možnosti
PZ

Psí zadek

1. 6. 2010 21:22
Re: Nesouhlasim s autorkou

R^

0 0
možnosti
J

jirkan01

1. 6. 2010 20:19
Pan Zeman udělal to nejjlepší,

co mohl udělat. Získal těsně pod 5%. A sebrat je zrovna echt panu Paroubkovi a jeho béčku komunistů - to bych ocenil. Konečně se projevil jako státník. Možná když projde volba prezidenta, má dost velkou šanci.

0 0
možnosti
PW

Paul Weiss

1. 6. 2010 20:45
Re: Pan Zeman udělal to nejjlepší,

Jenže tohle ona asi nepochopí...;-D

0 0
možnosti
3

3dGhosT

1. 6. 2010 20:06
souhlas

Bohužel mi nezbývá, z pozice voliče SPOZ, než s paní Bobošíkovou souhlasit, je to svým způsobem urážka každého hlasu, který v těchto volbách dostal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik