Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

9. 7. 2010 10:44
Do háje...

...kde je ta hezká fotka?;-D

0 0
možnosti
V

vmt

9. 7. 2010 10:43
Paní Bobošíková.

Vždy jsem Vás považovala za velmi rozumnou ženu - političku, ale tímto článkem jste se pasovala na úroveň poslance Paroubka. Vláda ještě není jmenována a Vy už kritizujete. Stejně, jako oranžovorudé hejno, jste klip Mádla a Issové nepochopila. Já jsem v předdůchodovém věku a přesto mi tento klip připadal vtipný. Také byste si měla uvědomit, že možná pár babek a dědků dalo podle rady těchto dvou mladých lidí hlas i Vaší straně. A možná měrou, větší, než jsme si ochotni připustit, dopomohli k odsunutí rozhazovačné levice do opozice. Nebo snad myslíte, že Paroubek na premiérském postu s tím oranžovým betlémem v ministerských seslích by po důchodové reformě vzdechli? Přeji Vám i Vaší straně úspěch v dalších volbách, ale vyvarujte se paroubkovské kritiky kdečeho a kdekoho. Smetanová

0 0
možnosti
PV

Kylchap

9. 7. 2010 10:47
Re: Paní Bobošíková.

Má pravdu, předsedo!

0 0
možnosti
PH

petrph

9. 7. 2010 10:19
co jsme si, to jsme si

Neboli, přílišné očekávání od pravicově populární vlády. Nějak jsme si představovali že hned po volbách se rozjedou požadované reformy. Místo toho se dohaduje jakási koaliční smlouva kde se stanoví společné body. A ty se zveřejňují. Jednako jako  mantinely vlády, druhako jako sichr - něco za něco, třeťako info pro veřejnost jaké máme v té koalici   machry (nakonec, na podzim jsou další volby a na všechny se nedostalo). Jak paní Bobošíková správně dí, důchodová reforma je nepopulární a nemá jednoduché řešení.  Což neznamená že se nemusí řešit.

Jak bývá zvykem, pro nové ministry bude platit sto dnů hájení, aby se vůbec seznámili se svým resortem. teprve pak můžeme čekat opravdové návrhy zákonů, opravdové politické boje v koalici, nejen o správnou věc, ale i o preference voličů. Pak teprve uvidíme co ze současných návrhů reforem opravdu začne platit...Třeba to bude opravdu důchodová reforma. Kór když dají lidem na jevo, že většině z nich (jak důchodců, tak i těm nad 40) se nebude týkat..

0 0
možnosti
A

Alergik71

9. 7. 2010 10:22
Re: co jsme si, to jsme si

Ona už je ustanovena vláda?8-o

0 0
možnosti
MT

.MichaL

9. 7. 2010 10:05
moc jste to uspěchala -

 - vláda bude jmenovaná až v úterý, takže se sžíravou kritikou její liknavosti jste mohla vydržet do středy;-) Ono se vůbec nějak pečlivě kouká na tyhle koaliční vyjednávání a o výsledcích se mluví, jako by to už byly hotový zákony. Což je ale vlastně dobrá vizitka pro tuhle budoucí vládu - zdá se, že se všeobecně počítá s tím, že dodrží na čem se dohodli.

0 0
možnosti
A

Alergik71

9. 7. 2010 9:58
???

Když už tak dlouho děláte a vidíte do politiky. Za jak dlouho je možné stihnout udělat v zákonech změny dle Bezděkovi komise? Odsouhlasit v parlamentu a nechat podepsat?

Jsem laik, ale pokud to bude hotové příští rok tak aby to bylo již možné zohlednit v rozpočtu na 2012 tak to budu považovat za slušný úspěch.:-/

0 0
možnosti
F

fakta666

9. 7. 2010 9:48
Lidi zadejte v Google : Madl - policie !

Po přečtení článku vám bude jasné , proč mádlo přemlouvalo bábu...a potom dejte v Google : Proč Schwarzenberg lže ? Za co se stydí ?...najdete video...!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik