Diskuse

Voyeuři

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OFVI

old fashioned Vince IV.

1. 9. 2010 17:20
dejte si do programu "Kamasutra zdarma do škol"

a máte vyhráno:-)

0 0
možnosti
R

ROSES_LIVE_RESURRECTION

1. 9. 2010 16:32
0 0
možnosti
TJ

Rudick

1. 9. 2010 17:06
Re: Opravdu je to ta stejna osoba ??

Asi jste omylem vložil špatnou fotku.

0 0
možnosti
BH

gentlastwo

1. 9. 2010 16:03
Zdraví je prioritou i pro lékaře infekčních oddělerní,

zdraví a  život  je prioritou i pro Policii, vojsko atd. Toto je   určitá  simplifikace  elaborátu

aurorjky. Psát zde o protifaštickýxch bojovnících je dost problematické.

   Na  protikomuniastickém odboji   si asi přihřívá autorka politickou polívčičku..

0 0
možnosti
DM

trojuhelník

1. 9. 2010 15:43
00

a další epochální rozměr paní Bobošíkové, tentokrát v roli sexuální vědmy. čím vším ještě překvapí? možnosti jsou takřka bezbřehé[>-]VR^R^R^

0 0
možnosti

Petr_S

1. 9. 2010 15:27
30 případů majora Zemana

Při čtení příspěvkujsem si vybavil díl Mimikry ze seriálu 30 případů majora Zemana, kderý měl divákovi vnutit, že undergroundový muzikanti jsou feťáci a vrazi. Zkrátka šikovné propojení několika nesouvisejících témat. A baví mně jak  plno lidí dává paní Bobošíkové za pravdu.

Zkrátka děti nám dospívají rychleji, je mnoho příležitostí jak něco shlédnout a je třeba je vhodným a citlivým způsobem poučit a proč né ve škole. Připouštím, že EU má snahu kecat do všeho, ale nějaké srovnávání s totalitními režimy na mě působí poněkud trapně.

0 0
možnosti
N

nuda2

1. 9. 2010 15:24
nazor ale nic vic

Jak muzete neco delat a nedokazat o tom mluvit? (prevedte si to do jakehokoliv oboru vas napadne). Podle me je cin mnohem (zde)intimnejsi nez samotny dialog.   Kdyz to prezenu - Lide co o necem nedokazi mluvit, drzi to v sobe musi casem vyhledat pomoc psychologa, nebo je to porad trapi a nedokazi se s tim vyrovnat.

0 0
možnosti
L

Lízal

1. 9. 2010 15:21
Už jste to trochu překombinovala...!

Já, stejně jako Vy, jsme se za bolševika ve škole učili, že samohana neboli onanie je nezdravá a je poruchou osobnosti. Dneska se dozvídáme, že je naopak zdravá a kladně působí na psychiku člověka. Rovněž jsme se učili, že homosexualita je úchylka a trestný či. Pokud ne u nás, v SSSR určitě. Dnes se dozvídáme, že je to normální a homosexuálové se nejen berou, ale mají i děti.

Vidíte sama, jaký to nesmysl. Zřejmě se obáváte, že se nyní opět bude učit nějaká zkreslenost anebo nepravda? Toho bych se dnes už nebál. Jde spíše jen o formu.

Ostatně - jak to bylo v USA za aféry Lewinská, když se řadu měsíců všude mluvilo a psalo o orálním styku prezidenta? Všechny děti bez rozdílu se dozvěděly, že ptáčkem se nejen čůrá, ale že se strká také holčičkám do pusinky! Jaké z toho měly asi trauma, zvláště v puritánských USA. Kdyby měli dobrou sexuální výchovu ve škole, nebyl by to problém!

0 0
možnosti
N

nuda2

1. 9. 2010 15:25
Re: Už jste to trochu překombinovala...!

R^ asi tak nejak ;-)

0 0
možnosti
Z

zabijack

1. 9. 2010 15:13
skvele!

pani bobo, probehl mi mraz po zadech! skvele napsane!!!!!!!!!! karma a polibek:-*V!:-)

0 0
možnosti
MF

mife93

1. 9. 2010 14:58
To myslíte vážně?

....Když vaše dítě odmítne sdělovat svým spolužákům, kde a jak mu roste ochlupení, bude také extrémistou a v posudku se mu nejspíš objeví, že není vhodné pro práci v týmu....Jak jste na to přišla?.

....Zase nás nutí předstírat a lhát.... Když jste jako svazačka předávala kytku Husákovi, to Vás také někdo nutil? Je s Váma legrace.

0 0
možnosti
VJ

Akia

1. 9. 2010 15:13
Re: To myslíte vážně?

Za extrémistický postoj se dnes považuje jakýkoliv názor, který není v souladu s levicově-liberální, liberálně - tolerální, zeleně politkorektní multikulti politikou našeho nového EUSSSR.

0 0
možnosti
V

VKZ

1. 9. 2010 14:34
Co porad resite?

Uz to tak funguje par 1000ci leti. A proste je to tak, ze vetsina zije tak jak je nejvyhodnejsi pro aktualni ekonomickou situaci. Rodina nebyla a do budoucna nebude zadne dogma. A stylem mimo hlavni proud bude vzdy zit ten kdo na to bude mit. Tzn pokud rodina nebude ekonomicky vyhodna tak pujde do utlumu. Neexistence rodiny tak jak ji zname ted, prece automaticky neznamena , ze deti nebudou mit zdravy vztah ke svejm rodicum a naopak. Jen to bude fungovat jinak nez to funguje ted.

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik