Diskuse

Voyeuři

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

Akia

1. 9. 2010 14:30
Paní Bobošíková

opět 100% souhlas a karma! Není co dodat[>-]

0 0
možnosti
PK

gesslish

1. 9. 2010 14:25
zajímavé

V principu omezování svobody máte zajisté pravdu, ale nedá se vám upřít jistá demagogie. Ona ta sexuální výchova má v prvé řadě objektivně dětem sdělovat a upřesňovat informace, které k nim v dnešní velmi otevřené době přicházejí často ve velmi zkreslené podobě. Hlavním jejím účelem je vytvořit v dítěti zdravý přístup k sexu jako k věci, se kterou se v životě bude muset umět vypořádat.

Učím na druhém stupni základní školy, a věřte, že děti poučení prostě potřebují. Martin Komárek měl k tomu hezkou připomínku v magazínu DNES,  cituji: "Autor tohoto článku se nachomýtl k rozhovoru dvou rozkošných osmiletých holčiček, které poslouchaly starý dávný hit zahraniční skupiny Elán. Zpívalo se v něm slovensky "... šaty odhoď preč a cez moje dlaně jako čistý prameň tieč". Jedna z princezen se obrátila na druhou: "Ty vole, von ji chce vojet."

0 0
možnosti
1

12mmmm12

1. 9. 2010 14:27
Re: zajímavé

R^;-D

0 0
možnosti
1

12mmmm12

1. 9. 2010 14:22
Já nevím kdo okolo toho pořád dělá tanečky

buď pro nebo proti. Já jsem byl naprosto v obraze již v prví třídě a to nebyl internet. A to že si nějací balíci myslí že děti uchrání, nevím pred čím, je iluze ;-);-);-)

0 0
možnosti
KV

KarelV

1. 9. 2010 14:01
V první třídě po mně chtěla soužka učitelka...

abych zpíval ... i odvětil jsem, že se mi nechce... ;-)  ... Následovala rozmluva učitelky s rodiči o tom, že ve škole (?!) zpívat prostě musím.

Vzpomněl jsem si na tuto epizodku při čtení Vašeho blogu a napadlo mě, jaké by to bylo, kdyby takto ve škole žáky nutili, aby pohovořil o nějakých těch intimnostech ... Celý jsem se při té představě otřepal:  BRRR !!! ... ;-O

Ještě to tak - aby si UŽ ZASE (?!) brali učitelé rodiče na paškál, když to jejich dítko odmítne ?!!! ...  :-P  ... Paní Bobošíková, máte NAPROSTOU PRAVDU. R^

0 0
možnosti
1

12mmmm12

1. 9. 2010 14:24
Re: V první třídě po mně chtěla soužka učitelka...

A to ještě kdyby po tobě chtěli aby si vypočítal nějakej příklad ................ ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
G

Gmur

1. 9. 2010 13:40
taky spouhlas

hlavne kvuli tomu pravu na mlceni.

R^

0 0
možnosti
PB

technik4

1. 9. 2010 13:34
Bezobsažná kritika

ano,je tam hodně písmenek. Kritizujete Brusel, a co že jste to tam nepředělala, když už jste tam byla? Kritizujete komunisty, ale kandidovat za ně na prezidentku Vám nevadí. Krom obecných frází - které Vám už sotva někdo zbaští - se nedovídám nic nového. Snad jen to, že touha po moci Vás neopustila. Jojo, najděte si práci, jak Vám tady radí jiný laskavý čtenář

0 0
možnosti
MP

Harison

1. 9. 2010 14:22
Re: Bezobsažná kritika

Jste tak hloupý nebo navedený? Shlédněte kritiku Bruselu z úst Bobišíkové mnoho let pozadu na spoustě videí - jenom je nutné si to dohledat. Jednodušší je ale dšít síru bez jediného důkazu - jak typicky čecháčkovské, vy troubo.  http://www.bobosikova.cz/bobo-tv

A vaše žvásty o obecných frázích...... člověče, rozumíte vůbec tomu, co píšete?

Kandidatura Bobošíkové na prezidentu za komunisty je další ukázka myšlenkových pochodů těch jednodušších z nás...  http://www.bobosikova.cz/vyhledavani/_hledej=kandidatura/_zobraz=prohlaseni-jany-bobosikove-k-volbe-prezidenta-cr  !!

0 0
možnosti
BK

Králík z klobouku

1. 9. 2010 13:26
Ještě na sobě pracujte

Tak církevnickým kritikům se ta brožura nelíbí proto, že podporuje zhoubný individualismus namísto té jediné správné božské pravdy, kterou mají jen oni, a  Bobošíkové zase vadí, že ta brožura individualitu potírá. (Že by potlačování individuality bylo výsadním právem rodin, ale jen těch pobožných?) Ale jinak hlavně že jste se shodli ;-D Vím, že lidovci teď asi pracně hledají kandidáty, ale ještě na sobě musíte zapracovat. Klausovi to jde líp.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

1. 9. 2010 13:25
Už abyste měla fleka

...to Vaše kritické vyjadřování se ke všemu už je stereotypní;-DRv

0 0
možnosti
PV

Pavel57

1. 9. 2010 13:10
souhlas!

V tomhle případě musím s autorkou naprosto souhlasit. Škola má sdělit informace a nechat na každém, aby si je zpracoval, třeba i za pomoci učitele a rodičů. Ale ne nutit někoho, aby sděloval informace o sobě.

0 0
možnosti
BK

Králík z klobouku

1. 9. 2010 13:33
Re: souhlas!

Tak tak, škola má dětem o počítání a psaní jen vyprávět, protože jestli dítě opravdu umí něco spočítat anebo napsat bez chyby, to je intimní věc jeho a rodiny. Jen dítě-exhibicionista bez přirozeného studu rádo píše písemky a nechává se zkoušet u tabule. Nehledě na to, že rodiče mohou mít třeba na správnost pravopisu anebo na to kolik je třikrát sedm jiný názor, natož třeba na národní obrození, Perskou říši nebo holocaust. Vymývat dětem mozek je podle mezinárodních úmluv výsadní právo rodičů.

0 0
možnosti
I

ika

1. 9. 2010 13:07
Sexuální výchova

asi význam má. Ale myslím, že by měla mít spíš formu vzdělávacích filmů a přednášek - bez diskuzí. A pokud možno odděleně kluci a holky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik