Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FR

Rotrain

14. 9. 2010 22:37
Promiňte ale nedá mi to...

Paní Vondráčková nezištně zaspívala pro suverenitu a Vy jí za to nyní nezištně poděkujete. Kdyby jste zkusila ještě tu o Šípkové Růžence, tu taky miluji V Ještě že se Suverenita k moci hned tak nedostane protože bychom se mohli dočkat paní Vondráčková třeba ve funkci ministryně kultury, samozřejmě vykonávané úplně nezištně :-)

0 0
možnosti
JJ

konzerva

14. 9. 2010 21:08
Nóó...

všiml jsem si, že jsou na světě lidé, kteří by sežrali vlastní ho.no, jen aby se dostali do "záře reflektorů." Myslím všechny ty Hanychové, Bartošové a jiné Pomyje. Ovšem daleko horší, než sežrat vlastní ho.no, je kandidovat za komunisty na prezidenta.

 Nechápu, jak někdo může poslouchat a věřit někomu, kdo by žral svá ho.na.;-D;-D

0 0
možnosti
PK

juggler

14. 9. 2010 20:49
co je to za blaboly ?

jak presne ta petice ovlivnila rozhodnuti soudce ? mate o tom nejake dukazy ? proc jste je nedala policii ? kazdy ma narok na svuj nazor a ve svobodnem state ho muze projevit i vy jste tu mohla svobodne vypustit ten vas nesmyslny clanek a pochybuju ze to nejak ovlivni soudni jednani ...... mela by se davat i antikarma ode mne by jste ji mela hned :-(((((

0 0
možnosti
KD

divilek

14. 9. 2010 16:33
Vrána k vráně sedá...

... rovný rovného si hledá. Pokud někdo měl techtle mechtle s komouši, zaručeně si bude rozumět s někým, kdo je měl také s komouši Rv...

0 0
možnosti
JK

Brkleš

14. 9. 2010 22:09
Re: Vrána k vráně sedá...

Sebral jste mi nadpis, nevadí. Dodal bych jen, jakse madam Bobo obklopila rodinou v evropském parlamentu. Bylo to odborníky, nebo rodinnými příslušníky,? A proč asi????

0 0
možnosti
I

iBLEJU

14. 9. 2010 12:51
Paní Bobošíková, nemohla byste mi poradit s

Polyadicí, která probíhá stupňovitě a nevzniká žádný vedlejší produkt? Znakem je přesun H atomu v řetězci, kde se slabě vázaný proton odštěpí, aduje se na dvojnou vazbu C=A, která se štěpí a monomer se naváže do řetězce???

Nepochybuji o Vaší erudici i v této problematice.

Děkuji.

0 0
možnosti
I

iBLEJU

14. 9. 2010 12:46
Paní Bobošíková si myslí, že justice v tomto

státě rozhoduje nespravedlivě?? ?

0 0
možnosti
MM

captain cook

14. 9. 2010 13:24
Re: Paní Bobošíková si myslí, že justice v tomto

take se ptam, protoze cast titulku "Gesta místo práva" naznacuje, ze soud udelal gesto a Helene se nedostalo prava. To je znevazovani soudniho vyroku!

Soud ma moznost pani Bobosikovou za znevazovani stihat, pokud bude chtit. Kdyby to napsala osoba soukroma, pak si reknu, ze se asi nechala zaslepit emocemi nebo nerozumi oc jde. Ze se ale takhle vyjadri politicka, ktera chce vase hlasy ve volbach a plat financovany vami, danovymi poplatniky - no to uz je neco uplne jineho. Ta by si nemela hrat s necim, co muze byt oznaceno jako prestupek proti zakonu.

0 0
možnosti
I

iBLEJU

14. 9. 2010 12:44
Existuje něco, čemu paní Bobošíková nerozumí???

??

0 0
možnosti
MM

captain cook

14. 9. 2010 11:43
chtel bych dodat

ze nazor, ktery jsem dole vyslovil kritizuje politicku= verejneho cinitele za nevhodne vystoupeni na verejnosti.

Co se tyce samotne kauzy a prispevku, ktere jsem tu poruznu napsal, neposuzuji to podle toho kdo mi je milejsi ani podle toho jake kdo ma jake zasluhy za totality, protoze to s kauzou IMHO nema zadnou souvislost.

Divam se na pripad z hlediska pravniho, jako na ustni smlouvu, jejiz forma a podminky se behem casu zmenily, takze co bylo nakonec dano k podpisu se od puvodni ustni smlouvy zrejme dost lisilo.

0 0
možnosti
TD

Tyler Durden

14. 9. 2010 11:08
jak je možné naklikat si karmu?

Je zcela zřejmé, že bobo má způsob jak si karmu naklikat. Ty hovadiny co píše, na to ji soudný člověk nemůže skočit. Článek jsem nečet, není třeba, všechny články jsou totiž stejné...

0 0
možnosti
MM

captain cook

14. 9. 2010 11:31
Pani Bobosikova, silny nesouhlas a palec dolu

1) Helena si zvolila postavit se na pranyr, za asistence sveho manzela

2) vase poznamka "A za ty peníze důrazně žádám, aby všichni činili kvalifikovaná rozhodnutí bez ohledu na jakoukoliv formu nátlaku ať už jde o gesta veřejných činitelů jakým je výzva Heleně Vondráčkové " znamena vpodstate, ze pohrdate soudem. Vazny prestupek a od politika/cky ktery/a si takto pusti usta na spacir to je nenejvys neinformovane, nepromyslene az pitome. V demokratickem state je kazdy soudce-profesional cviceny nevsimat si nazoru vyslovenych v mediich ani debat na verejnosti tykajicich se kauz, ktere soudi a ridit se pouze podle zakona. To je otazka jeho/jeji profesionalni cti.

Pokud si myslite, ze soudci potrebuji vase instrukce, aby mohli radne vykobnavat svou profesi, bud je mate za blbe, neznale sveho remesla nebo ovlivnitelne jako v nejake bananove republice. Je to od vas urazka, tim vetsi, ze sama vystupujete ve verejnem zivote, chcete aby vas obcane volili a abyste si z toho udelala karieru. Han

0 0
možnosti
IJ

Igor 1234

14. 9. 2010 10:34
O ničem.

Cituji: 1) Nevím, kdo je, nebo není ve sporu Vondráčková – Kubišová v právu. 2) Helenu Vondráčkovou mám tu čest znát. Nezištně pomáhala Suverenitě ve volební kampani.

Kde je tedy ten pranýř, o kterém je řeč v názvu článku? A kdo tady ty prázdné články píše, paní Bobošíková sama nebo nájemní pisálci?

0 0
možnosti
MM

captain cook

14. 9. 2010 11:55
Re: O ničem.

"Nezištně pomáhala Suverenitě ve volební kampani."

Ze nekdo nejakemu politikovi pomahal ve volebni kampani ma byt duvod proc se domnivat, ze jeho kauza je spravedliva a michat se do pripadu tak, ze se politik bude snazit ovlivnit rozhodovani soudu?

Dopisu podepsany celebritami a zaslany jako verejna vyzva Helene, aby se umirnila a rozmyslela si to, je urcen Helene. Nikde se v nem neoslovuje soud nebo soudce kauzu projednavajici.

Zato ale pani Bobosikove ve svem prohlaseni "...aby všichni činili kvalifikovaná rozhodnutí bez ohledu na jakoukoliv formu nátlaku ..." dela presne to opacne. Temito slovy oslovuje soud a osvojuje si drzost davat mu instrukce jak ma postupovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik