Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Rafaelou

9. 9. 2010 18:09
Bůh nás ochraňuj....

Paní Bobošíková opět exceluje.Dovede splácat do kupy kde co a vypíchnout to co se jí hodí.Zrovna jí která dokázala kandidovat za KSČM do funkce presidenta.Za zločineckou organizaci která měla být dávno rozpuštěna a zakázána.Morálka paní Bobošíková je něco co vám je cizí.V daném sporu má rozhodnout soud,jistě tak učiní.Problém je v něčem jiném a to v morálce.S tou jste vy a stejně tak paní Vondráčková hodně na štíru.

0 0
možnosti
D

dýmka

9. 9. 2010 15:38
Jsou občas určité okamžiky, kdy máme příležitost.

Zcela mimořádnou neopakovatelnou příležitost, která často trvá jen několik chvil a my se musíme rozhodnout. Takovou příležitost poskytli signatáři dopisu paní Vondráčkové jeho zveřejněním.

Paní Vondráčková už se rozhodla, je to její věc a její rozhodnutí. I když je otázka, zda opravdu jenom její.

Kdybych jí mohl já poradit, doporučil bych jí býval jiné řešení, však víte jaké. Bylo by to pro ni bez ztráty sebeúcty, s možností ukázat velkorysost, respekt k názoru jiných. Bylo by to gesto hodné opravdové dámy.  A vedlo by to jistě k získání částečně ztracených sympatií nemalé části naší společnosti (pokud usuzuji s diskuzí v blogu) a zejména kolegů z branže. 

Bože, jaký já jsem idealista.

0 0
možnosti
BP

pavelthelong

9. 9. 2010 16:55
Re: Jsou občas určité okamžiky, kdy máme příležitost.

dobre napsanoR^

0 0
možnosti
K

kocynder

9. 9. 2010 15:30
Proti normálnímu obchodnímu sporu Petice umělců?

R^

0 0
možnosti
K

kocynder

9. 9. 2010 15:31
Re: Proti normálnímu obchodnímu sporu Petice umělců?

To ukazuje na váhu uměleckého slova .Rv

0 0
možnosti
DR

Baronec

9. 9. 2010 15:09
To chytla Helena v USA

tam se taky s každou kravinou chodí před soud. Beru to podle sebe, pokud mi něco kamarád slíbí, já do toho něco invetuju a on si to pak rozmyslí, tak mě naštve a pravděpodobně už nebude kamarádem... ale že bych to řešil soudně? Na to nemám ani čas, ani peníze a především náladu...

0 0
možnosti
R

Rudla.

9. 9. 2010 20:10
Re: To chytla Helena v USA

Otázka je, zda v té smlouvě, co měla Kubišová podepsat, bylo to na čem se ústně dohodli nebo něco jiného...

0 0
možnosti
MP

pavouk32

9. 9. 2010 13:13
Vůbec nejde o to, kdo je v právu

Podle mého podstata je někde úplně jinde: kauza Vondráčková/Kubišová je další z řady žabomyších válek, které nesmyslně zatěžují justici. Žaloba se podává s rozmyslem a chladnou hlavou, pokud ostatní způsoby řešení selhaly. Ale komu není rady.... Jsem opravdu "rád", že justice i z mých daní živená se musí zabývat blbostí spoluobčanů ;-)

0 0
možnosti
VJ

Akia

9. 9. 2010 12:31
Neznám

Neznám okolnosti dotyčného sporu, tedy netuším, která ze stran je v právu. Nicméně pravdoláskový opar vznášející se nad paní Kubišovou a snaha některých pravdalásek vyvíjet pochybný emociálně morální nátlak posouvají moje sympatie k paní Vondráčkové.

0 0
možnosti
RD

redi

9. 9. 2010 14:03
Re: Neznám

Ani já se nezabývám podrobnostmi a jistě budou následovat mnohá další odvolání, ale prvoinstanční soud rozhodl ve prospěch žalované, tedy pí Kubišové, snad na základě absence smlouvy.

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

9. 9. 2010 11:42
co tu řešíte?

Kája Gott to za Martičku zaplatí...mohl by to zaplatit i starej Veškrna, ale tomu to Dáša nedovolí!!!!!

0 0
možnosti
PK

Pavel K

9. 9. 2010 11:23
Paní Bobošíková - opět nemáte pravdu 2

/pokračování/

Dle mého skromného názoru není, o co se soudit. Je lhostejné v tomto případě, kdo je a není disident. Smlouva prostě nebyla uzavřena. A o co šlo v dopise? Byl adresován Vondráčkové, ne soudu. Apeluje na ukončení nesmyslného řízení, které sice Vondráčková vyhrát nemůže, nicméně může Kubišové soudním řízením dost znepříjemnit život. A to nejen finančně, ale i společensky - o čemž svědčí mimo jiné i váš blog.

0 0
možnosti
JJ

jollyjokes

9. 9. 2010 11:49
Re: Paní Bobošíková - opět nemáte pravdu 2

R^ Koneckonců, ten dopis podepsala i třetí zainteresovaná strana - Václav Neckář. Ten s největší pravděpodobností ví, o co se jedná.

0 0
možnosti
PK

Pavel K

9. 9. 2010 11:23
Paní Bobošíková - opět nemáte pravdu 1

Manipulujete se známými fakty a využíváte této laciné manipulace k pošpinění Havla a dalších osobností. Spor, který vy tady zesměšňujete nejrůznějšími pravdoláskovými pomlouvačnými termíny, je obyčejný obchodní spor. Aby mohl dál pokračovat, musela by existovat nějaká smlouva, a ta není. Proto žalobu zamítl již soud prvního stupně. Zde některá fakta:

1) Smlouva nebyla podepsána (ani V. Neckářem). Jediný, kdo smlouvu podepsal je žalující strana. Divné že. Kdy to asi bylo?

2) Ústní dohoda byla každou ze stran účastnící se soudu několikrát měněna. Na čem se nakonec dohodli, není jasné. Jasné ale je, že s návrhy žalobců žalovaná nakonec nesouhlasila. A na to má právo.

0 0
možnosti
JD

maus

9. 9. 2010 11:14
Čest práci.

Kupředu levá, ke světlým zítřkům, soudružko Bobošíková. Jste opravdu k smíchu.,

0 0
možnosti
ZB

zemar

9. 9. 2010 13:30
Re: Čest práci.

Nejen k smíchu ale i na facku!Dát zrní pod skleněnou desku tak má Bobošíková bouli na čele!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik