Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tuan

8. 9. 2010 17:01
Komunistická kandidátka promluvila !

AMEN.......

0 0
možnosti
JJ

Podloženej Paroubek

9. 9. 2010 8:38
Re: Komunistická kandidátka promluvila !

a nemá pravdu? Nebo jsou si tu opět někteří rovnější?8-o

0 0
možnosti
PM

ZEROVAN

8. 9. 2010 16:40
Také platí co je psáno to je dáno

z textu vyplývá, že Helena nezištně pomáhala Suverenitě, že ano. A to by bylo abych se  nezištně nezviditelnila i já, že ano Bobo. Je mi z Heleny a Bobo špatně.Rv  

0 0
možnosti

daveking

8. 9. 2010 18:47
Re: Také platí co je psáno to je dáno

Z textu vyplývá, že Helena Vondráčková v době povodní uspořádala spolu se Suverenitou několik koncertů na pomoc zaplavené Moravě. Moc písmenek, že?

0 0
možnosti
KK

Klara K.

8. 9. 2010 16:34
spravedlnost

Naprosto souhlasím s názorem, že je třeba především spravedlnost - před tou musí jít stranou kamarádíčkování. Václav Havel je příklad naprosto pokřiveného charakteru a jeho morální kredit v dobách před dvaceti lety byl uměle vytvořený a pouze domnělý. Minulost se musí řešit, ať už je jakákoli - nelze vše odbýt výrokem, že je třeba se dívat do budoucnosti... Nevypořádal se s komunisty, tak ať nyní laskavě neudílí rady druhým, jak se mají zachovat.

0 0
možnosti
BH

gentlastwo

8. 9. 2010 16:37
Nevypořádala se...

Na druhé straně  není  zcela explicitní, že by někoho udávala, nebo věšela,...

  ak vo co de ??

0 0
možnosti
BH

gentlastwo

8. 9. 2010 16:30
Sopudy samozřejmě nesoudí emocionálně

podbarveně. Drží se faktů...

      Sit  venia  verbo:  Fiant      iusticia...

   Celé pojednání je dost  slabé..

0 0
možnosti

daveking

8. 9. 2010 16:41
Re: Sopudy samozřejmě nesoudí emocionálně

Sopudy? No dobrá, myslel-li jste soudy, pak nemohu než konstatovat: "sancta simplicitas", tedy svatá PROSTATO ... :-)

Tvrdit totiž, že soudy u nás rozhodují na základě faktů, na základě objektivně a nestranně zjištěných skutečností, je opravdu neuvěřitelná naivita.

0 0
možnosti
VN

veravasek

8. 9. 2010 16:29
Právo nebo sympatie

S názorem paní Bobošíkové souhlasím.  Lépe řečeno částečně souhlasím. Neznám osobně ani paní Vondráčkovou ani paní Kubišovou a jejich soudní spor znám pouze z novin. Jestliže se však paní Kubišová dopustila protiprávního jednání, tak ať je souzena a nemůže na tom změnit  sebevětší počet jejích sympatizantů. Platí to i tehdy, kdyby se za ni přimlouval prezident zeměkoule. Druhá věc je ovšem to, co je předmětem sporu. Jsem přesvědčen o tom, že k žádnému sporu by nedošlo v době, kdy paní Vondráčková nepodléhala vlivu svého současného manžela. Od jejího seznámení se s panem Michalem se zpěvačka soudí velmi ochotně s kdekým a pro cokoliv. Tady nejde o právo, ale o elementární lidskou slušnost. Pokud paní Kubišová udělala chybu (já si tím nejsem jistý), šlo to elegantně a s noblesou přejít. Když už kvůli ničemu jinému, tak kvůli jejich přátelství. Pani Vondráčková se však musí soudit. Mé sympatie už dávno ztratila.

0 0
možnosti
RD

redi

9. 9. 2010 14:09
Re: Právo nebo sympatie

Prvoinstanční soud již rozhodl ve prospěch žalované z důvodu absence smlouvy a dopis následoval až poté. Ale jsem si jistá, že Helena se několikrát odvolá.

0 0
možnosti
JK

bushman 777

8. 9. 2010 16:23
Jestliže nezištně

podporovala vaši stranu,tak tímto výrokem jste se pasovala do kolonky PODJATÁ.Takže všechny vaše další slova se musí brát s velkou rezervou.Již dlouhou dobu pozoruji vaši úpornou snahu býti zvolena-a to ČÍMKOLIV a KAMKOLIV,jen když to bude penězovod z našich(příp-evropských)daní.Co takhle zkusit se živit tak,aby jste nezatěžovala státní kasu,ale naopak do ní aktivně přispívala jako my ostatní?

Přeji mnoho pracovních úspěchů[>-]EU;-€XRv

0 0
možnosti
AB

železná lady

8. 9. 2010 16:53
Re: Jestliže nezištně

R^R^R^R^ asi tak

0 0
možnosti
RH

Ubaram

8. 9. 2010 16:19
Kandidátka za KSČ moralizuje

Tak teď nevím jestli kandidatura na prezidenta byla z vaší strany "gesto", nebo jste kandidaturu za KSČ vzala vážně. Ani jedna z možností mi pěkná nepřipadá.

0 0
možnosti
LS

luki

8. 9. 2010 16:18
Co dělala paní Vondráčková

když Kubišová dostala od komunistů stop, jako člence Golden Kids ji tím jistě vznikla psychická i finanční újma (nasmlouvané koncerty atd.). Dožadovala se práva a spravedlnosti? Jen taková otázka k zamyšlení... Z raných polistopadových představ se paní Vondráčková nevymanila, neměla z čeho a nemá dodnes :-)

0 0
možnosti
JJ

Podloženej Paroubek

9. 9. 2010 8:35
Re: Co dělala paní Vondráčková

hm....a jak dlouho se ještě nebudete smět soudit s "kotelníky", i když budete v právu?

0 0
možnosti

martin013

8. 9. 2010 16:14
Žít a nechat žít

Ponechme prosím paní Vondráčkové právo soudit se s paní Kubišovou, pokud si myslí, že její agentuře způsobila škodu. Ponechme prosím pravdoláskové kohortě právo psát otevřené dopisy paní Vondráčkové. Každý podle svého uvážení a svých sympatií. Stejně se podle nich budeme i přiklánět na jednu nebo druhou stranu. Ty sympatie jsou přirozené, ale to přiznání práva ostatním bohužel už taková samozřejmost není. Ale naprostou samozřejmostí by se to stát mělo....

0 0
možnosti
JS

andromeda82

8. 9. 2010 16:07
naivita!!!

Vážená paní Bobošíková,

skutečně vaše bobovize buď páchne naivitou nebo povrchností, resp. nezkušeností. 1. Výzva umělců má smysl nikoliv pro soud, ale Helenu Vondráčkovou pro možnost zpětvzetí návrhu, neboť se jedná o soukromoprávní záležitost, v žádném případě nemá úmysl ovlivňovat rozhodování soudu, přesto pro tyto případy tu je institut podjatosti 2. Zároveň je naivní si myslet, že každá žaloba, která jde k soudu je dostatečně podložena a už vůbec je naivní myslet si, že právo se rovná spravedlnost a že ten kdo podává žalobu je vždy  ta oběť, proto je zcela zcestné považovat jednání Vondráčkové podáním žaloby soudu jako výsledek nějaké zvůle, které byla vystavena... :-) 3. Tím je řečeno, že pokud uplatní úspěšně nějaký nárok u soudu, má právo na odškodné nebo jiné zadostiučinění v širším slova smyslu, vůbec to není otázka spravedlnosti. To, že jde k soudu, je také důsledek toho, že není ochotna přistoupit k dohodě...to taky svědčí o tom, že ji vůbec nejde o čisté srdíčko a svědomí

0 0
možnosti
LS

luki

8. 9. 2010 16:19
Re: naivita!!!

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik