Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

Bouše

6. 2. 2012 10:10
Tedy od vás to skutečně sedí ...

Já na myšlence samostatného romského státu nevidím nic tak pobuřujícího. Vždyť existuje zcela reálný příklad, kdy se něco podobného povedlo (Izrael) a nikdo nikoho v této souvislosti nepodezíral z rasismu či náckovství (jiná věc je odpor arabského světa). :-/

1 0
možnosti
VH

Totedyne

6. 2. 2012 9:48
....

Když se "kokot" nepostaví, tak to je pro některé trauma.

1 0
možnosti
JR

kristusek21

6. 2. 2012 9:47
Škoda,

v práci mi nejde "jůtůb", takže nevím, co starý pán zase kde plácnul:-/

Nicméně na mém názoru k jeho tvrzení to nic nemění;-)

0 0
možnosti
JV

georgino

6. 2. 2012 9:35
No tak, paní Bobošíková,

co pak nám to tady předvádíte, to se nedělá. Jednak je ta Vaše poznámka trochu mimo, trochu opožděná, za druhé nevím, jestli p. Kalousek v daném případě nestojí mimo dění. To je Vám ale asi jedno. Pana Kalouska jako ministra taky nemám rád, nejen že není nejlepší ministr financí, ale jak jsem kdysi, kdesi četl, je to spíše finanční alchymista, přesto se ho zastávám. Jako kandidátka na presidenta této země bych čekal nadhled, byť si myslím že p. Kalousek coby ministr a Vy jako president, vyjde pro občany stejně: bída a utrpení.

1 0
možnosti
MS

kerim003

6. 2. 2012 9:35
vazena pani Bobosikova

povazuji nektere vyroky stavajiciho ministra zahranici za kontroverzni ale rozhodne mi vadi mene nez ciny nekterych stavajicich ministru, jejich namestku ci komunalnich politiku. ze se vam ministr zahranici nelibi se da predpokladat nebot cast vasich potencionalnich volicu se nazachzi zcela nalevo a chapu ze chcete ziskavat body potazmo hlasy ale narovinu tudy cesta nevede - praji hodne uspechu v osobnim zivote a zaroven mnoho neuspechu v zivote politickem. Pokud jsem do dneska k vam zachovaval neutralni postoj a za urcitych okolnosti si dovedl prerdstavit ze bych vas mohl nekdy podporit ted uz vim zcela jiste mou podporu ani hlas jiz nikdy nedostanete, zrovna tak jako hlasi mych deti a mnoha mych znamych a kamaradu.

3 0
možnosti

daveking

6. 2. 2012 11:23
Re: vazena pani Bobosikova

Mám jedno slovo jako indikátor blbců. Když někdo napíše "potencionální", je to spolehlivě blbec. Existuje pouze slovo potenciální (například potenciální energie), potencionál zřejmě podle vzoru kancionál, je hovadismus. A ještě drobnost. Janu Bobošíkovou byste nevolil nikdy, protože jde proti pseudointelektuálnímu proudu politický korektní Evropy, která ztratila poslední zbytky pudu sebezáchovy a pracuje na svém vlastním zničení. Vy jste evidentně jeden z pomatených eurohujerů.

4 0
možnosti
R

reinkarnovanpozasahucenzorem

6. 2. 2012 9:35
Soudě

podle již vložených příspěvků - PR kokotů už pracuje a podkokoti už plkají...

1 0
možnosti
VH

cvlad

6. 2. 2012 9:27
Ani vtipné ani chytré.

co taky čekat od kandidátky na prezidenta za komunisty.Jste trapná a narozdíl od pánů kterým tady okopáváte kotníky nejste ani osobnost.

4 0
možnosti
Š

štír01

6. 2. 2012 9:22
No, to je docela vtipný, soudružko Bobošíková....

...Vy, která oscilujete mezi ultralevicí a ultrapravicí podle toho, kde z toho zrovna kouká nějaké to koryto, anebo aspoň zviditelnění, Vy tady chcete moralizovat? Taky bych Vás nazval, ale k vulgárnostem se, na rozdíl od Vás, nesnížím.

6 0
možnosti
FH

Bouše

6. 2. 2012 9:57
Re: No, to je docela vtipný, soudružko Bobošíková....

R^ R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik