Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...vážená,....

...vy si opravdu myslíte, že lidi mají tak krátkou paměť a už nevědí jak jste se lísal ke komunistům...???

11 2
možnosti
Foto

ke komunistům ve které straně ?

2 9
možnosti

Možná by bylo dobré zvolit si, kde se vlastně na politickém spektru nacházíte. Do voleb jste šla s řekněme konzervativním programem, následně jste si o podporu řekla komunistům. Starý program Suverenity pak nejvíce připomínal umírněnou verzi nacionálního socialismu (osobně tomu říkám Brusel v národních barvách). Přiznám se, že jsem zvažoval, zda vás volit nebo ne. Předchozí zmíněné rozhodlo, že jsem k volbám nakonec nešel vůbec (probruselké kandidáty jsem také nechtěl volit).

4 0
možnosti
Foto

vzhledem k pravomocím prezidenta je vztah k EU v podstatě jediná věc, kde může projevit svou vizi vše ostatí co slibovali kandidáti o ekonomice a daším byly lži.... škoda

1 7
možnosti
PP

P15e23t47r 18P18e48t72r46o51v

14. 1. 2013 14:05

"Více než 123 tisíc hlasů od občanů je pro mě sdělením, že své voliče stále mám, a že můj hardcorový elektorát neklesá, spíše mírně posiluje."

HCE je dobrý. Tady si někdo dal THC, a to v množství větším než malém.

6 2
možnosti
MK

To nebude THC, to budou růžové brýle:-)

5 1
možnosti
JL

Jenom jedno - duvod jste si nasla, ale ja si nemyslim, ze Vas volebni vysledek byl rozhodnutim  NSS nejak ovlivnen. Naprosta vetsina lidi se rozhodovala na posledni chvili a napr. drajv, ktery ukazal Karel se svym tymem, byl naprosto unikatni.

6 1
možnosti
JM

myslim, zeje dobre ze zase nic... Nakonec k cemu byste tam byla. Klaus tam strasi uz dost dlouho a je tam treba opet slusneho cloveka, coz vy nejste. Viz vase zamestnavani cele rodiny v dobe, kdy jste poslancovala v EU, viz vase odkopnuti Zelezneho, kdy jste se stala jeho zasluhou EU poslankyni, viz vase Suverenita, ktera je skladistem vseho odporneho, co se v ceske politice vyskytlo - Volfova, Tlusty, Doubrava a zde proflaknuty Voksay....Na hrad nepatrite...EU

8 3
možnosti
JL

Tlusty je v Suverenite? Rekl bych, ze se pletete, ten kolaboroval se Zeleznym.

1 0
možnosti
JD

Vás by měla angažovat jako tiskovou mluvku FAČR. Vy byste okecala jako pozitivum i 0:5 s Andorou

11 1
možnosti
SB

Já jsem Vás volil za to, že nejste eurohujerka. A také Vám s odstupem dvanácti let vyslovuji uznání a úctu za to, že jste se nelekla vzbouřenců v České televizi na přelomu let 2000 a 2001.

11 16
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik